Dagens hår


Hjemme fra ferie og håret er en katastrofe!
Skal si det tar på med sol & strand både på hud og hår.. Blir en dyprvirkende maske senere i dag!
Ser også frem til å få farget ettervekst og kanskje en kaldere farge i lengdene.

Tips til deg som bruker mye hårstrikk:
– Finn et strikk uten metallbiten på, den sliter på håret og du kan ende opp med avknekte hår der strikken har strammet. H&M har uten til en billig penge 😉
– For å få med alle småhår bruker du en naturbørste med litt spray på, eller bare hendene dine. Da blir looken renere.

Skal svare dere på spørsmål senere i dag – 😉

36 kommentarer
    1. Hei 🙂 Jeg skal farge luggen blå og da må jeg jo bleke det først.. Har du noen tips til hvordan jeg kan få best mulig resultat uten å måtte betale 400 kroner hos en frisør?

    2. Hei 🙂 Jeg skal farge luggen blå og da må jeg jo bleke det først.. Har du noen tips til hvordan jeg kan få best mulig resultat uten å måtte betale 400 kroner hos en frisør?

    3. Har lenge spart til langt hår. Nå har jeg endelig fått det, men kjenner at nederste del begynner å bli veldig slit.. burde jeg da klippe meg selv om jeg egentlig vil ha det langt?

    4. Uansett hvor mye jeg klipper håret i lengede ser det fremdeles slitt ut! 🙁 Vet du om en hårkur som får håret til å se mindre flisete ut? 😀

    5. Fin frisyre 😀
      men jeg har hørt at hvis man går ofte med strikk i håret, blir håret slitt, fordi hårstråene “gnages” av. Er dette sant ? Før gikk jeg med hårstrikk HVER dag, men nå har jeg sluttet etter jeg hørte det..

    6. Kjempefint! 🙂
      Jeg har et spørsmål: Må man betale toll på hair extensions/hårprodukter som jeg bestiller online fra Kina? Tenkte å bestille på ebay, og det koster 204 kr… Litt surt om jeg må betale toll når det er snakk om 4 kr, hehe. Men jeg vet at sminke er tollfritt, så kanskje ting til håret er det også?

    7. Hei! Jeg har problemer med fettete hår og får ikke noe skikkelig svar fra de frisørene jeg har vært hos. Jeg skrubber alt jeg kan når jeg vasker det, men alikevel så blir det litt fettete som ender opp med at jeg går i strikk (noe jeg ikke kan fordra, for det skader jo sånn håret….) jeg tar først en liten mengde med shampoo og skyller det også tar jeg litt mer shampoo og skyller det ut og avslutter med kur av og til, og balsam:-) alikevel(!) får jeg fettete hår.. hva gjør jeg feil? takk på forhand:)

    8. Kan du ha en sminkevideo der du tar på deg sminken du bruker til vanlig, den er såååååååååå fin! Ps: digger bloggen din!

    9. Hei! Jeg skal snart til syden og jeg har en lugg som går ned til øyenbrynene så da lurte jeg litt på hvordan jeg kan få den vekk slik at jeg blir brun i pannen.
      Klem fra Pernille<33

    10. Hei jeg skal snart til syden og jeg har en pannelugg som går ned til øyenbrynene og jeg lurte på hvordan jeg kunne få den vekk fra pannen son at jeg ble litt brun.
      Klem fra Pernille

    11. Heihei!
      Må bare fortelle at jeg er virkelig fornøyd med bloggen din! Når jeg føler jeg trenger nye hårtips til diverse frisyrer og slike ting, s går jeg inn på denne bloggen siden jeg fr så mye inspirasjon herifra! sist jeg prøvde en av frisyrene jeg har funnet her så fikk jeg masse skryt angående håret.. Mamma sa tilogmed at hun aldri hadde sett meg så fin før!
      Så en stor tusen takk til deg 🙂

    12. Heii, kan du svare på min blogg om dette her 🙂
      Hva er best av keratin eller tape extension ??
      Må vite det før mandag ;o
      saggyy . blogg . no 😀

    13. Hei! 🙂
      Ser du har testet Aleksander Sprekenhus argan oil. Kan du si litt om forskjellen på den og moroccain oil?

    14. hei! kan du fortelle meg hva farge striper du hadde på det bilde av deg i headeren, på S’en 🙂 og om du brukte hette eller foliestriper. Har helt blondt hår, skal ha noen brune striper i snart for å få det te å se mer naturlig ut. Bildet av deg oppe der er et fint eksempel på hvordan jeg vi ha det!;)

    15. Kan du svare på hvordan man beholder en svart hårfarge lengere og hvor man får kjøpy frisørdukker, pliiiis 😀

    16. Jeg skal i bryllup om knappe en uke, så hadde vært fint om du svarte på dette spørsmålet fort!
      Jeg skal bruke bunad. Jeg bruker kun to søljer og mansjettknapper til den. Ellers er det ingen ting “glinsende”. Hvordan blir det å krølle håret mitt, sette det opp i en lav knute? Blir det for mye kontraster fra håret til bunaden?

    17. Hvor mange cm vokser håret i måneden? I Jan Thomas boka jeg har står det 3 cm, men stemmer egentlig det? Trodde det var 1 cm jeg :S

    18. Vet du om en foundation som ikke er så glinsete, og ser mere matt og naturlig ut? En du kan anbefale? 🙂

    19. Liker bloggen din, masse fine tips:)
      men jeg lurer på hvilken farge du har på håret? synes det er så fint:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg