Med og uten bryn!

Håret lysner i solen.
Det gjør også vipper og bryn..
Se før og etter –her på brynene

Brukt TAUPE- glo minerals brow gel herfra

Denne har jeg faktisk skrevet om før- Den er helt fantastisk og et must i sminkevesken!
Flere av mine veninner har kommentert mine bryn , prøv denne og bestilt sin egen 😉

reklame


16 kommentarer
  1. Stilig!
   Spørsmål!
   Ved du/eller noen andre som leser denne kommentaren om man kan få kjøpt “hair donuts” i norge?

  2. Kunne du vært så snill å svare meg på noe som jeg har gått å grublet på kjempelenge? Jeg vet ikke om du vet det, men om du gjør det så hadde jeg blitt kjempetakknemmelig om du kunne svare.
   Jeg har veldig lyst til å bli negledesigner, men også frisør. Jeg skal gå frisørlinja nå til høsten, men vil ved siden av lære meg å legge negler (i alle fall fransk manikyr). Jeg fant denne siden på nettet http://www.nsinorway.com/27757245, men der står det jo så mange forskjellige ting og kurs. Jeg tenkte mest på det dekor kurset, siden det er rimeligst og krever ingen forkunnskaper i tillegg til at det inneholder fransk manikyr. Men kan du fortelle meg hva stripetape og bladgull/bladsølv er? Og resten av de tingene der, er det til fransk manikyr? Eller er alt det? Jeg skjønner ikke helt. Er det kurset noe jeg kan ta nå også kalle meg negledesigner? Eller må jeg ta alle de kursene som står der for å bli det? Kan jeg jobbe etter å bare ha tatt det første kurset? Kunne du forklart litt om du forsto det? Da hadde jeg blitt kjeeempetakknemmelig!
   Elsker bloggen din Sølvi 🙂 Kleem

  3. Jeg bestilte meg en sånn etter sist innlegg du hadde om den, og ja den er fantastisk (“,) Litt vanskelig å legge fint i starten men det var en vanesak. Veldig bra. Nå er jeg blitt lysere i håret og da synd jeg den blir for mørk.. Men er taupe den for lyse? Mener jeg har brun nå. Kanskje jeg må ha en lysere å 😉 fortsatt fin ferie (“,)

  4. kan du skrive et innlegg om sparing av tynt hår? jeg har litt lengre enn skulderlengde.
   kan du skrive litt om hvor ofte du bør vaske det, hvilke hårprodukter som er best og hvor mye håret vokser på en måned.
   funker egentlig den F.A.S.T shampoen og balsamen? prøvde den ut i to måneder, endte med mye håravfall og slitt hår.
   PS: har kjempetynt hår, altså hvert hårstrå er veldig tynt.

  5. Hei Zølvi.
   Er kjempe fan av bloggen din. Du gjør en super bra jobb! 🙂
   Husker du hva fargene som du har på stripene i håret på headeren heter? De var utrolig fine.

  6. Hei! Jeg lurer bare på om du kunne lagt ut noen bilder eller noe for å vise sommerfrisyrer for skulderkort hår.. Jeg har det og finner ikke på noe som helst, så det blir liksom bare satt opp i et strikk, kjedelig liskom.. 🙂

  7. hei 🙂
   æ har følt me ganske my på bloggen din idet siste, å det har gitt mæ så my mer inspirasjon te å årn håre mitt litt mer enn æ te vanlig gjør, om du skjønne!
   æ prøve ut alt mulig me håre mitt no, å det e utrolig kor my håre gjør me ansikte.
   Å det e jo så arti i tilegg! Æ har lært mæ my mer om hår åsså, å har fonnje ut at det e utrolig my manj kanj gjør me det. Så æ beundre rett å slett bloggen din, å du e utrolig flink! : )
   Har vorre veldig arti å blitt bedre kjent me ei såm e så flink!

  8. Pene øyebryn! Har en sånn hjelpepakke jeg også, men den er fra id, men det er bare farge og et middel som gjør at de holder. Hvilken foundation bruker du? Du har sikkert veldig fin hud fra før, men kan du svare på renseprodukter og foundation som du bruker at the moment? Kos deg på ferie:)

  9. Kjempe fine bryn!
   Kunne du gjort meg ei tjeneste å gått inn å sett på de hårproduktene som jeg har bestilt, å dele din erfaring (viss du har noen )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg