DagensStore blomster-klemmer kjøpt hos Aldo her i Miami;)
Kostet ca 40 kr for 4 stk,,

Er paa Bahamas og koser oss paa ferie.
http//www.zolvi.blogg.no

15 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Jeg lurer litt på en ting, og setter pris på om du tar deg tid til og svare !
   Håret mitt er mellom langt, og forsåvidt veldig slitt i tuppene og tørt. Jeg har nettopp tatt avfarging og farging, som har resultert i at håret er blitt veldig stivt, osv ..
   Og for tiden er jeg i USA, hvor all hårprodukter er mye billigere enn i Norge, så jeg skal hamstre med meg hjem :-)) Så mitt spørsmål til deg er da hvilken produkter anbefaler du meg og kjøpe? 🙂
   På forhånd takk!

  2. Så fin blogg! har kort og flatt hår og er på utkikk etter en kul og enkel frisyre! har du noen forslag?

  3. Fine!
   Jeg har ett spørsmål jeg håper inderlig at du hvil svare på! Om to uker skal jeg i en festlighet der jeg skal ha på meg bunad. Min bunad er en sort Gudbrandsdal festdrakt, jeg skal ikke sminke meg mye, men har du et forslag til en fin øyenskygge som kan passe til bunaden min, uten at kontrasten blir for stor?
   På forhånd, TAKK!!

  4. Jeg har veldig lyst til og farge mørk “ettervekst” nå til sommeren, men trenger noen inspirasjons bilder.. Finner ikke så veldig mange selv, og lurer på om du kan lage ett lite innlegg om det ? 🙂

  5. Jeg har et spørsmål til deg, og håper at du kan svare!
   Jeg har vært veldig dum, og har vært uforsiktig med håret mitt… Jeg har bleket det for mange ganger, og nå er det utrolig slitt. Når jeg retter håret, bøyer mange små hårstrå seg oppøver/utover! 🙁 Dette er ikke noe fint! Har du et tips til en god hårkur for meg? 🙂 Skal jeg klippe bort de slitte tuppene?
   Håper at du kan svare!! <3

  6. Super søte!
   Men jeg har et spørsmål! Jeg har satt på hair extension av merket She by SoCap, vet du har brukt dette før. Hvilken shampo og balsam anbefaler du? (har også stripet hår) Jeg føler at det blir litt fluffy og tørt når jeg ikke har riktig shampo og balsam til håret, men bruker Moroccan oil for å roe det ned.
   Håper du kan svare så fort du har mulighet. Tusen takk! 🙂

  7. Heei jeg lurte på om du kunne lage en vidio eller noe med å forklare hår extension jeg har velig lyst på å prøve men vent ikke kor jeg kan få takk i det i bergen by og kodan man tar det på og kor mye det koster s.v.o men du er så flink på hår,sminke alt mulig så jeg tenkte jeg kunne spøre deg siden tror du kan mest av det en det jeg kan hehe 🙂 Håper du kan gjøre det Takk 🙂 <3

  8. Åå så søte klemmer 🙂
   Jeg har to spørsmål, som jeg lurte på om du kunne svare på!
   1. For rundt to måneder siden gikk jeg til frisøren, og ville komme hjem med en litt lys og kald brunfarge i håret! Frisøren gikk i gang med å finne farger, og bestemte seg for å ta en blanding av 5,1 og 6,1 (ikke permanent, men mini-color). Fargen var i en stund, men når vi vasket det utav hadde håret mitt et skikkelig rødskjær i seg.. Så vi ble enige om å bruke litt 7,1. håret ville da bli mørkere, men også kaldere. Og ja, det ble jo det til en viss grad. Men ikke sånn jeg hadde tenkt meg det. Nå har det vel seg slik at en del av fargen er gått litt ut, men rødskjæret er der! og jeg liker det ikke. Det er ekstra tydelig i dagslys. Hvordan kan jeg få den kalde brunfargen jeg ønsker? Må jeg gå enda mørkere?
   2. Jeg har i det siste fått skikkelig lyst på pannelugg, men jeg har en virvel framme ved hårfestet. Vil dette skape problemer?
   Er kanskje litt vanskelig å svare på siden du ikke kan se meg da men..
   Takk på forhånd 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg