Spørsmål & svar

Her er noen spørsmål & svar fra kommentarfeltet.
– Fikk du ikke svar på det du lurte på? – Søk i søkerfeltet til høyre i margen, eller se under kategorien spørsmål & svar.

lurte på om du kunne lage eit innlegg på korleis ein kan få tilbake sin naturlige hårfarge på den enkleste måten
Dette er noe frisøren din må hjelpe deg med. Har du farget håret kan du ta en avfarging, men det vil fremdeles ofte være kunstige pigmenter igjen i håret. Har du lysnet det må du farge det mørkere- vi kan ikke ta bort lysningen slik at det blir helt naturlig igjen. Det er de naturlige pigmentene vi lysner og de vil alltid være i håret ditt – om ikke de blir helt bleket bort da;) Uansett, farges tilnærmet din naturlige.

at tror jeg skal få extensions, men vet ikke hvilken type jeg skal ha 😀 hvilken sliter minst på håret og hvilken får det til å se mest naturlig ut ?
Jeg er stor fan av hair talk sine! Bruker de selv og er superfornøyd. Dette er også extensions vi bruker på salongen jeg jobber i .

Hva anbefaler du og gjøre for å få lengre hår ?
Dette spm. får jeg minst en gang i uken. Det er ikke noe snarvei til lengre hår (foruten extensions da;) )
– Godt kosthold med mye grønt og frukt.
– Gode produkter som tar vare på håret
– Minimal bruk av varme-verktøy som sliter på håret
– Alle kjemiske behandlinger gjøres hos frisør – Frisøren vil anbefale og veilede deg i valg av  type farger i forhold til hårets kvalitet.
– FAST shampo & balsam kan hjelpe.
– Jevnlig besøk til frisøren for å trimme tuppene.

hvor får man kjøpt de comfort zone produktene da?
wahwah skin trim studio

hva synes du om sebastian produktene?
Har desverre ikke brukt dem. 😉 Men, de er nok gode!

Hvilken lipgloss/leppestift er det du har på deg i de siste filmene?
Det er en mac-leppestift fra i fjor sommer. -Limited edition-kjøpt i Hollywood.
Elsker den!- Og den er snart oppbrukt..

Har farget håret mørkt i hodebunn og stripet det lyst resten. Den lyse fargen er matt, vil gjerne at den mørke fargen skal være matt og. Har du noen tips for å få den mattere og mer naturlig?
Frisøren din kan kanskje ta et “skyll” på den. En minicolor/glansvask som gjør den kaldere.
Det finnes kurer – Revlon – med farge i som du kan bruke.
– Saltvannsspray 😉

Jeg er på 3 ukers ferie i USA og har desverre ikke tid til å svare på alle deres spm 😉
Men, se under spørsmål & svar kategorien, eller spør- så kanskje jeg finner tid en dag..

Reisen kan dere følge her: http://www.zolvi.blogg.no10 kommentarer
  1. Jeg har et spm og! jeg har hår ca. ned til skuldrene i en liten bob… men nå begynner den å bli så lang at jeg ikke får til å gjøre noe med håret! prøver å få volum, men håret blir som en trekant fordi det er bare det nederste som blir volum i!
   Jeg skal klippe meg hos mitt søskenbarn på tirsdag og da klipper jeg det opp, men er det noe annet jeg kan gjøre for å få forme en kul frisyre med bob? Jeg prøver å spare til langt hår nå, men ser ut til at det feiler litt nå siden jeg føler jeg ikke får til noe som helst!
   takker om du svarer!! hadde betydd mye å få litt hjelp! 🙂

  2. DU SA AT CURTIN HADDE EN SHAMPOO SOM INNEHOLDT GRØNNE PIGMENTER. MEN HVA HETER DEN?! SVARE MED LINK ELLER NOE?

  3. Hei!
   jeg bare lurer på en ting! for noen måneder siden farget jeg håret brunt. også ble jeg ikke helt fornøyd.. kan jeg bruke vanlig stripemiddel så jeg får lysere hår igjen, uten at det blir oransjt? 🙂 eller hva anbefaller du?

  4. hei 🙂
   jeg lurer på hvor det er best å bestille sminke me en god kvalitet fra nette og som ikke er for dyrt:)

  5. Kunne du være så snill å skrive et innlegg om straight and shine/antipermanent og samsvarende behandlinger? Tenker på å utføre straight and shine i nærmeste framtid, men finnes veldig lite om det på nettet.

  6. Jeg bare lurer på en ting. Jeg leste en artikkel om at man bør bruke en renseshampoo av og til for å få renset opp i ting du putter i det som hårspray, saltvannsspray o.l. Stemmer det? og hvilken renseshampoo er best? (Jeg har tykkt langt hår og bruker tigi Superstar shampoo og balsam til vanlig og av og til en annen fra sexy hair når jeg trenger variasjon)
   Mvh Kristina 🙂

  7. Hei!
   Jeg har et ekstremt tykt, lang, og brusete hår. Siden det er veldig tørt har jeg bestemt meg for å prøve ut sjampo, balsam og kur fra Redken. Men mitt problem er at det er et hav av Redkenprodukter, og jeg aner ikke hvilken serie jeg skal velge.. Så da lurere jeg på: hvilke serie skal jeg velge for å styrke, dempe og rette håret mitt?
   Håper på svar 🙂

  8. hei! jeg trenger hjelp!
   hver gang jeg er på stranda eller bader i basseng eller noe annet så blir håret mitt så stygt! det ser ut som det er kjempe slitt og oppå toppen er det fult av krøller.. og ikke fine krøller..

  9. Hei!
   Jeg tenkte kjøpe meg et pudder som jeg kan bruke til å lage volum i håret. Hvilken vil du anbefale? Jeg har langt lyst hår som jeg striper og klipper tuppene jevnlig av hos frisør, lyst på en som ikke sliter på håret.
   Vurderer også kjøpe kevin murphy sin saltvannspray og maxi wash som du anbefalte. Er disse to gode produkter?
   Takk for svar, og så mange gode tips til hva vi kan gjøre med håret 🙂

  10. Hei Zølvi 🙂
   Jeg farget håret mitt blondt-brundt(ble oransjrødt etter hvert) og nå er det så og si svart..
   Jeg hadde en mørke blondtlyse brunt hår, og jeg lurer på om det er mulighet for å farge det tilbake til den gamle fargen min ?
   Håper på svar :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg