I mitt skap!


Får mange spørsmål om jeg kan ta bilder av innholdet i skapet mitt, hehe..
Her kommer det!

Masse hudpleieprodukter som jeg bruker daglig.
Rens, tonic, serum, krem (cosmecutici) , maske- comfort zone, neglelakk fra essie, fuktighetsspray fra glo, lysreflekterende serum fra tromborg, penselrens fra id.. og mye, mye mer..

Hårproduktene står i dusjen, i vinduet, på speilet, i skap og skuffer over alt..

10 kommentarer
  1. Kan du legge ut en video om hvordan noen med kort/tynt hår kan ha det? Trenger virkelig noen tips. Håret mitt er halvveis på halsen, tynt og blir veldig fort fettete. Jeg har virkelig ikke anelse om hvordan jeg kan ha det, ser på alle vennene mine med langt flagrende hår og føler meg syyykt som en liten loner elns.. Om du ikke gidder å legge ut noen video eller tips kan du plis sende meg en mail??

  2. Digger bloggen!!
   Har et spm.: anbefaler du hettestriping eller folie hos frisøren? Jeg hettestripte håret mitt lysebrunt hos frisøren for noen uker siden,men det viste ikke, så jeg klagde, og fikk ny time en annen gang. Så nå lurer jeg på om jeg skal ta folie striper denne gangen? Jeg har brunt hår, men vil bli litt lysere nå om sommeren!

  3. Kan du skrive om en bra varmebeskyttende? hvor får jeg kjøpt den, hvordan er den? Please, håper på svar i et innlegg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg