Jeg har sagt det før..


Jeg elsker denne sprayen fra fake bake!
Faux glo , heter den og er en spray brun -som rett og slett sprayer deg brun på et øyeblikk. Dusj det av neste dag 😉
Fargen tørker fort og holder hele kvelden.
Ja, du kan bruke den etter du har sminket deg, men vær forsiktig med å spraye for mye..  Fantastisk å bruke på vinterbleke ben før skjørtet skal på!

Prisen husker jeg ikke, og du finner den blant annet i Nikita-salongene.

  1. kult :- )
   Jeg lurer på en ting. . er det en shampoo eller balsam som gjør at håret blir rettere? Jeg vet om sånn permanent retting men skader det ikke mye på håret?
   digger bloggen!

  2. Jeg har den, men jeg skjønner ikke helt hvordan du bruker den. Jeg har hvite fliser på badet og det blir fulle av farge som er veldig vanskelig å få bort:(

  3. Aina: Ja, bruk den i dusjen 😉 eller ute , hehe..
   Marte- Finnes noe, men det klarer ikke å gjøre det HELT rett! Da må sterkere middel til, ja.

  4. Hei, jeg lurer på en ting. Nå som det er sommer, hvorfor bruker du foundation da? Jeg mener, når du er ute på en helt vanlig sommerdag så blir du jo brun i ansiktet, men hvis du har foundation på – “trenger” sola gjennom ?? jeg syns du sminker deg superfint, men jeg bare lurer jeg 🙂

  5. hvis jeg har naturlige lyse blonde/brune bryn er det da rart og ha lysebrunt hår? eller burde jeg farge brynene da? har naturlig farge på håret også men har prøvd å farge brynene men ser alltid så unaturlig ut… også med penn og skygge.

  6. Fantastisk blogg! Håret mitt er helt umulig, så jeg har noen spørsmål til deg:
   1. Jeg har mye sånn småhår som stikker opp her og der, så håret mitt ser litt ut som en krussedull.. Hva kan man gjøre med dette uten å tynge håret for mye?
   2. Jeg får veldig fort fett hår. Jeg må vaske håret hver eneste dag. (noe som jo ikke er så bra, skjønner jeg). Det er til og med fett noen ganger samme dag som jeg har dusjet, særlig hvis jeg har brukt samme shampoo/balsam noen dager.. Hva kan jeg gjøre?
   3. Hvilke produkter anbefaler du til hår som er flatt ved hårfestet og større i tuppene? Lengden på håret er omtrent ved brystet. Har prøvd volumspray fra Sebastian, men opplevde at håret bare ble fett av det.. Forslag?
   Tusen takk for svar 🙂

  7. jeg har et spørsmål:
   Jeg har stripet håret lyst, fra å ha hele håret passe brunt..
   men nå har jeg hatt ettervekst som er selvfølgelig brun, så lurer jeg på om jeg burde stripe det en gang til eller om jeg burde farge det lyst? har ganske mange forskjellige lys farger på håret..
   Også er jeg redd vis jeg farger det om etterveksten kan bli gul siden jeg vil ha det lysere! Også burde jeg gjøre det hos frisør eller kan jeg gjøre det hjemme? 🙂

  8. Eneste problemet med den sprayen der er at ALT i rommet har et brunt overlag på seg etterpå;)!!!!!!

  9. Hei, jeg er ei jente som lurer på om du kan gi meg forslag på shampo og balsam. Håret mitt er farget og stripet, og jeg bruker mye rettetang. Samtidig er hodebunnen tørr. Hvem shampo og balsam vil du anbefale? takknemlig for svar:)

  10. hei, den testpanel konk’en, hva skjedde med den? Jeg har fulgt med på bloggen hele tiden etter nyheter(ellers åsså da :)) men ser ikke ut til a noe annet er skjedd :/

  11. Hvor får man kjøpt naturbørste og hvor mye koster de ? Og er Tony&Guy brukbar sjampo og balsam ? Blir veldig glad om du svarer en gang 😉

  12. Hei! Hvilket merke burde man ha på hårruller hvis man har langt hår?
   Og ca hvor mye koster en vanlig klipp på Think?

  13. Hei! Jeg lurer på en ting; Jeg har ganske blondt hår, samtidig som det er naturlig mørke striper i det, men jeg har lyst på HELT blondt hår, sånn platinablond liksom… burde jeg farge hele håret da?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg