I treningsbagen

Har jeg god tid på trening , pakker jeg med hårmaske til dusjen etterpå.

Shampo & Balsam fra Paul Mitchell er med. – Jeg bruker serien som styrker og reparerer håret.
Selv om flaskene er store finner jeg plass til dem 😉 -Har du liten bag?  Et lite tips er å fylle på små h&m flasker. Dette gjør jeg ofte om jeg er på reise.

Etter en hard økt ønsker jeg en shampo som skummer godt. Jeg vasker gjennom håret 2 ganger før jeg håndkletørker det , smårer det inn med maske og sitter meg i badstuen. Her bør du egentlig bruke en hette eller håndkle rundt, så ikke kuren fordamper.
Til slutt avslutter jeg med balsam.

Håret føles silkemykt og lukter friskt!

9 kommentarer
  1. Hei,
   Etter jeg har vakset håret liker jeg å bruke både olje og saltvannspray, men må selvfølgelig også ha varmebeskyttende. Så kliner alle 3 produktene i håret før tørkingen. Er det rett måte å gjøre det på? Føler det blir litt feil å blande alle produktene på denne måten..

  2. Eg digge bloggen din !
   Kan du kommentere på bloggen min ? 😀
   PS: Da hadde eg blitt kjæmpe gla 😀 !
   Eg får mange gode tips fra deg 🙂

  3. hvorfor velger du å avslutte med balsam etter du har tatt maske? det er jo så mye pleie i maskene + at de lukker skjellagene!? 🙂

  4. Hei! Jeg trener 5-6 ganger i uken, pleier bare å vaske håret annenhver dag. Men jeg har nå merket at både håret mitt og hodebunnen min har begynt å bli veldig ”irritert”. Jeg har alltid lært at man ikke bør vaske håret for ofte, men lurer derfor på om du har noen tips til hva jeg kan gjøre? Burde jeg dusje og vaske håret hver dag når jeg trener? eller har du andre tips jeg kan gjøre? 🙂 Hadde vært supert om du kunne hjulpet meg! 🙂

  5. Hvor får du tak i disse produktene? frisørsalongen eller hvilken nettside bestiller du de fra?
   hilsen en ivri leser med slitt hår!

  6. hei
   lurte på en ting. jeg bruke tigi shampoo og balsam og kur fra redken. Pleier og kure håret 1-2 ganger i uka. er dette bra?
   Jeg lurte også på en ting jeg jogger hver dag skal jeg vaske håret vær dag. jeg prøver så gost jeg kan og ikke vaske det vær dag men det er ikke så lett. prøver og vaske håret annen vær dag.
   Tusen takk for et svar. Monica

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg