OVERBEVIST!


Felicity Davis – Fra Kevin Murphy overbeviste stort da vi var på kurs i går.
Feliz var stedet og tema- ut på byen!


Forventningsfulle jenter & gutter fra Think 😉


Kevin Murphy er en spennende serie uten parabener og sulfater. De bruker teknologi fra hudpleieverdenen- for å tilføre håret det beste!
 Alle produktene i serien har en høy andel naturlige ingredienser, og de bruker essensielle oljer og aminosyrer for den ultimate hår og hodebunnspleie.
Produktene er ikke testet på dyr, bare på modeller 😉 All emballasje er miljøvennlig og resirkulerbar.

Her har dere et knippe bilder fra kvelden.


Nyheter vi venter på..  – Dette er absolut noe for meg! Saltvannsspray & en backcomb-spray.Alltid gøy på kurs! – Fantastisk flotte modeller!!
Felicity Davis er en sprudlende australsk dame som kan veldig mye om produktene og bransjen vi jobber i.
Spennende å høre om hvordan du kan kombinere produktene – og hvilket resultat det gir.

Dette er produkter som vi har i salongen, jeg har desverre ikke prøvd dem selv, men jentene har blitt veldig glad i dem;)

12 kommentarer
  1. Hei!
   Et spørsmål… Er det trygt å farge håret selv om man er gravid?
   Og er det samme om du er kort på vei eller langt uti? Mener så klart hos frisør da.. Tenke å ta en lystoning på håret mitt… Håper på svar 🙂

  2. Hei 🙂
   Jeg har et spørsmål..
   Jeg kjøpte meg nettopp en GHD rettetang fordi alle sier den er så bra, og det er den jo. Men det er nesten umulig å krølle med den fordi den vil på en måte ikke gli på håret mitt, så jeg må nesten dra alt jeg har for at det skal gå. Syns det er veldig dumt, for det skal jo gå ann å krølle med den også. Kan det være noe med håret mitt eller er det rett og slett bare rettetangen som er sånn? 🙁

  3. Hei! Jeg har et lite spørsmål som jeg lurer på om du kunne svart på. 😀
   Jeg har kjempelyst på sjokoladebrunt hår, har noe mellom mellomblondt og mørkeblondt. Naturlig. 🙂 Er det vanskelig å farge det sjokoladebrunt hos frisør da?

  4. De hår “rullene ” på nederste bilde, var det de som lagde de fantastiske fine krøllene som vist litt lengre opp i biled serien. Hvor kan noe sånt skaffes? ( er frisør selv men har aldri sett noen sånne)

  5. Heisann, du de rullene i håret var det det som laget de krøllene? Og hvis det var de som lagde de, hvor får man tak i de rullene til håret?:-)

  6. Hei =)
   Har lest en eller annen plass om de hårrullene på det nederste bildet før, vet du hvor/om man får kjøpt dem? Og ca hvilken pris de ligger på?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg