Fra dag til kveld!


Rett hjem fra jobb- skal ut om ikke lenge.

– Varmerullene på
– Kjapp dusj før jeg tar varmruller i håret.
– Sminker meg med fokus på øyner. Mac sine skygger er lette å påføre, duse ut og sote med.
– Vipper
– Lipgloss i vesken
– Ta ut rullene og spray over med en hårspray!

Klar for fest!
  1. Heei.lurte på om du kunne legge ut en video der du fikser håret med de nye varmerullene dine? Ps.du ble kjempefin på håret.

  2. hei 😀 jeg elsker denne bloggen! men jeg lurer på om du kan legg ut ein video der du viser når du ordent håret slik det var på det siste bildet 😀 det va sykt fint : P

  3. Jeg har ett spm; Jeg har heelt lyse øyenbryn, men naturlig mørke blondt hår. Men nå har jeg farget håret mitt brunt, fordi jeg passer best til det. Men det ser utrolig “teit” ut med heelt platinablonde øyenbryn og brunt hår. Jeg bruker å farge det, men det er så slitsomt… Siden fargen aldri holder,og dessuten så må jeg jo begyne å nappe om jeg skal farge det,og det gidder jeg ikke. Også får jeg så rare blikk på skolen, siden det blir så stor kontrast fra slik øyenbryna mine var fra før, og jeg liker ikke at folk ser på meg. Har du noen andre tips ?

  4. heihei! jeg lurer på om du tar vekk all sminken før du legger ny, eller om du fresher opp den gamle? når jeg skal ut rett etter jobb, lurer jeg alltid på hva som blir seenes best ut! hva pleier du å gjøre? om man skal legge over, evt hva bruker man? 🙂

  5. Hei! Bare lurte på hva du tar i håret før du setter i varmerullene, beskyttelsesspray/krem? Eller volumemousse for at krøllene skal holde lenger?

  6. Bare lurte på om det er forskjell på kvaliteten av varmerullene du bruker eller de varmerullene som man for.eks kan kjøpe på Nelly.com. De er 500 kr billigere, men har prisen noe å si for kvaliteten her?

  7. Hei! Følger bloggen din hver dag, og lærer stadig nye ting 🙂
   Lurte på om du kunne ha lagt ut en video av hvordan du fikk dette flotte håret?
   Mvh Mariell

  8. Hei! Bare lurte på om kvaliteten på div. varmeruller er forskjellig? Hvordan vet jeg om f.eks varmerullene dine fra makestyle har en bedre kvalitet enn remington-merket, selvom varmerullene fra remington er 500 kr billigere enn de fra makestyle? Takk på forhånd!

  9. Du er så sinnsykt pen! Har fulgt bloggen din sinnsykt lenge, og har alltid syns du var utrolig vakker!

  10. Tips til en video – vil du ikke filme en dag du lægger en hel make-up, så man kan se hvordan du får så flotte øjne 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg