Fredagsfest!


Det er helg og jeg skal feire det ene og det andre 😉 hehe!
Airbrushen til Fakebake er et must for en vinterblek hud. En dusj med sprayen over ansikt og hals, armer og skuldrer dagen før du skal noe, så har du en lett glød og en flott farge!

14 kommentarer
  1. kos deg 🙂
   jeg har et spørsmål, får man best resultat av folie eller hette når jeg skal stripe hos frisør? 😀

  2. Jeg finner ikke ut hvor man kan få straight&shine i Sandefjord, kan du se på det? Har kjempelyst, og jeg vet at de har iallfall en frisørsalong i Sandefjord som gjør det!

  3. heia:)
   Kan du lage hårvideo dær du viser hvordan man kan lage det party håret med rotflette som du har blogget om tidligere… det er ikke så lenge siden? 🙂

  4. Kan Fake Bake Faux Glow-sprayen brukes i ansiktet, og påføre smine etterpå, uten å få et “kladdete” resultat? Virker som du har litt erfaring 🙂
   C

  5. Heisan!
   Kjempe Flott blogg du har!Jeg fallt for bloggen din,for den er ordentlig ryddig og fin ,Du skriver veldig godt forklart og viser det godt med på bildene.Helt supert!Har lagt deg til i bloggen min jeg.
   Ha en fin helg.

  6. Kan du legge ut noen hår tips for halvlangt hår? Har sykt tykt, gjemlangt og forholdsvis rett går ned til skuldrene. Trenger tips til hvordan jeg kan ha håret, for det meste blir feil..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg