Krølle langt hår!


Nå har jeg hatt extensionsene mine siden januar og er fremdeles veldig fornøyd!
Kvaliteten er så bra at jeg ikke kommer til å skifte det ut med det første. – Skal bare flytte de lengre opp 😉

Jeg bruker hairtalk sine extensions- tape , som har tynne, lette fester. Dette får du bare i frisørsalonger og det er kun frisører som får feste dette på.
Krøllet håret med wella sin pro-curl krølltang. En stav 😉

Flotte krøller som holder hele dagen!!33 kommentarer
  1. Det var utrolig fint!
   Jeg har ganske kort hår, eller, skulderlangt, men jeg skulle ønske det vokste litt fortere siden jeg har lyst på ganske langt hår. Har du noen tips om hvordan man får håret til å vokse fortere, hvis det er mulig ? 🙂
   Digger bloggen din forresten, følger ivrig med! <3

  2. Så fint:) hvor kan man kjøpe den krølltangen/sylen der? Og hvor mye koster det? 🙂 hadde blitt veldig gla hvis jeg får svar av deg;)

  3. Hei Sølvi! Jeg sitter inne med et spørsmål, og med din ekspertise ser jeg ikke bort i fra at du kan svare på det.
   Jeg bruker shampo, balsam og varmebeskyttende fra kerastase, og kur fra SP. Kan jeg da “trygt” rette håret en gang i uken ca, uten å ødelegge håret fullstendig i løpet av en månedstid? Må presisere at jeg alltid bruker varmebeskyttende!
   Takk for mange supre tips ellers 🙂

  4. Hei! Jeg elsker krøller, men er ganske lat når det gjelder å bruke krølltang. Hvordan er det å ta permanent i langt hår? Blir det et bra resultat med masse fine korketrekkere, eller blir det bare krus og tørt/ødelagt hår?

  5. Hei!
   – Hvor mye koster det ca for slikt hair extensionsene som du har ?
   – Hvor har du kjøpt den krølltangen ?
   – Har du noen tips for en god balsam for tørt hår ?

  6. Jeg leser bloggen din hele tiden. jeg elsker hår vidioene dine jeg får få mye inspiriasjon love it

  7. Hei, lurer litt på disse hårforlengelsene dine..
   Hva koster det ca og få satt på slikt??
   siden eg sparer så må det jo ikkje slite sånn på håret, gjer det det??
   ka koster det og flytte di opp??
   klipper du de når du klipper ditt hår
   hvor lang tid rekner du med , før du må skifte de helt ut
   og kor mykje koster produktene du bruker for og ha de fine
   syns de viss du setter håret i hale??

  8. hei !
   Jeg har veldig lyst på extensions så jeg lurer bare på om jeg burde ha sånne du har ,eller om sånn ring extensions er bedre ?
   Ca hvor mye kostet dine extensions?
   Fine krøller forresten 🙂

  9. Hei! jeg elsker bloggen din, jeg har følgt den helt siden du var på 1-5 plass. og jeg elsker bloggen din. men hvor er lørdagstipset?
   kommentere tilbake?

  10. Har også langt hår og krøllet det for ikke så lenge siden. Men hvordan gjør jeg det at krøllene holder seg hele kvelden? Brukte sånn varmebeskyttende spray og hårspray, krøllene ble kjempefine, men etter 2 timer var dem helt borte :S

  11. Hei! Jeg har langt tykt hår, og har prøvd flere måter å krølle håret på uten hell (spray, ikke spray, mousse for krøller, prøvd å tynne ut håret, krølle med rettetang, luftvarme-krølltang osv). I likhet med the next best thing forsvinner krøllene svært raskt. Har du tips ang dette, eventuelt kan du anbefale en krølltang (stav helst)? Tusen takk!

  12. nydelig 😀 kan ikke du komme med noen brae tips på hvilke 3 farger som passer i lag dersom du skal stripe håret karamell blondt. du kan enten svare meg på mail eller så kan du blogge om det hvis du gidder da siden du er så flink med alt annet 😀 trenge å få håret fint i sommar haha 😀

  13. Hei! Håret mitt har begynt å splitte seg. På tuppene mine har mine hårstrå begynt å splitte seg og fått en hvit farge der det er splittet. Kan du vennligst hjelpe meg med dette? Dette er noe som irriterer meg utrolig.

  14. – Du får kjøpt tangen i div salonger som fører wella , kan jeg tro.. Vet ikke hva den koster.
   Extensionsene koster 6000 kr inkl.7 produkter, har skrevet en del om dette tidligere;)

  15. hei! begynte nettopp å lese bloggen din! lurte på om du vet av en bra hårkur/produkter som hjelper mot slitt, tørt hår som blir retta på me rettetang hver dag?!? begynner å bli redd for håret mitt nå..
   vil du være så snill å lage et innlegg om det? 🙂
   klem <3

  16. Hei, kul blogg 🙂 har lenge ønsket meg “utenlandske rufsete fletter”, men har desverre ingen navn på dette. ikke rastafletter, men noe i som varer en stund. Eneste bilde jeg kunne finne med mine ufårståelige søk var Jonna i barnetv på nrk1. Håper med dette at du har navnet på håret jeg lenge har ønsket meg?

  17. Lurer på om det går ann å farge ettervekst da du har extensions? Høres litt vanskelig ut, hvertfall med punkter.

  18. Krøllene dine ble kjempefine! Har faktisk nettopp krøllet det jeg også på samme måte for første gang! Veldig fornøyd. Skal i kirken, kirkemøte – skal konfirmere meg neste år, haha – så da var det gøy med noe nytt! 🙂

  19. For noen nydelige krøller!! Vil gjerne ha svar på hvor man kan få kjøpt en slik stav? Trenger også tips for at krøllene skal holde seg. Etter 1 time har jeg ingen krøller igjen 🙁 Hvilke produkter/tips har du for at de skal holde seg lenger? Skal i bryllup til sommeren, så kunne trengt litt hjelp 🙂

  20. Heisann!
   Jeg har fikk satt på hair talk for snart 6 uker siden, ELSKER DET! 🙂 Men, jeg blir ikke helt tilfreds med hair talk sine produkter… Mitt hår blir ikke like mykt og skinnende som det vanligvis er , spesielt hvis jeg skal bruke balsamene som anvist. Har du tips til andre produkter som ikke ødelegger festene eller håret?

  21. Hei 🙂 jeg tenker at jeg skal få extensions, har hatt sånn klipps før:) men hva vil slite minst på håret hvis jeg skal ha sånn som jeg har i hele tiden ? 🙂

  22. Hei 🙂 jeg lurte på en ting, skal få extensions og lurte hva som sliter minst på håret hvis jeg skal ha det sånn at det er i hele tiden ?

  23. Du har en kjempe fin blogg, men burde bli bedre til å skrive hvor ting fåes kjøpt evt. legge ut linker 🙂 Jeg lurer også på hvor den krølltangen fåes kjøpt

  24. Hei, jeg bare lurer på en ting. Jeg har selv Hairtalk extentions og er superfornøyd med dem. Men når jeg satte dem på fikk jeg grei beskjed om å kun bruke de produktene som følger med til håret eller så kunne det bli ødelagt. Stemmer dette? Ser jo at du bruker veldig mye forskjellig i ditt hår. Har du merket noe forskjell i festene/håret når du har brukt andre produkter enn hairtalk?
   Mvh Vikki

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg