1. Hei. jeg skulle hatt en hår kur men jeg vet ikke hvordan? Jeg har ganske langt brunt hår, og det er helt normal tykkelse på det. Jeg bruker også rettetang på det hver dag? : )

  2. SPM:
   Jeg lurer på om du har noen tips til meg som snart skal klippe meg..? Jeg vil holde på lengen og tykkelsen. Hvis du har et bilde elller noe som kan vise det i et innlegg – ville det være veldig fint!!
   PS:
   Jeg ELSKER/DIGGEEER BLOGGEN DIN! <3<3<3

  3. Jeg trenger noen tips til en bra hårkur, for et hjemmebleika hår som knekker av hele tiden.. og tar det lang tid for at håret blir bedre? Når kan jeg farge det igjen?:s Takk på forhånd.

  4. Hei!
   Jeg har et spørsmål jeg har lurt lenge på, og som jeg virkelig håper at du kan svare på!:)
   Jeg trener stortsett hver dag, men jeg har fått med meg at det ikke er bra å vaske håret hver dag… Har du noen tips ang. dette, evt. hvordan bruker du å forholde deg til det? 🙂

  5. Ååh, ble helt forelsket i hårfargen på det øverste bildet! Hvordan oppnår man denne fargen? Håper virkelig du kan svare på dette spørsmålet her :))

  6. Hei! Jeg leser bloggen din hverdag, fast leser 😀
   Men… Jeg har ett veldig flatt hår og jeg har lyst på lette kröller som det på det förste bilde på dette innlegge her! Kan du väre så snill at du lager en videoblogg av det ? 🙂 pliiiis

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg