1. Hvilken mascara annbefaler du ?
   Hvilken kur annbefaler du till tørt og livløst hår som ikke er blitt stripet eller farget ?
   Stilig frisyre på filmen 😉
   Digger bloggen din

  2. Dritkult! Det skal jeg prøve ja! 😀
   Men jeg har et spørsmål som jeg virkelig ønsker å få svar på innen 16 mai.. Da skal jeg nemlig til frisøren for å stripe håret litt lysere!
   Spørsmålet mitt er: burde jeg ha foliestriper eller stripe med hette? Hvis foliestriper, hvor tykke?
   Mener at du har sagt at de fleste kjendisene bruker foliestriper, men hvor tykke bruker de, vet du det?

  3. ÅÅå så kult, men kan du vise oss hvordaan du setter på løsvipper og åssen du tar dem av? bruker du noe for å løsne limet eller bare river du de forsiktig av? helst før 17 mai og det er ikke lenge til.
   digger bloggen

  4. Hei! 🙂 Kan du lage et innlegg en kan om hva slags hårfrisyrer som passer til de som har litt lang og smal ansiktsform?

  5. Tusen takk for tipset! Det var akkurat det jeg ønsket meg!! Kan du vise flere, ulike knuter senere? Ser du har postet bilder av mange forskjellige stillige knuter, skjønner ikke hvordam man lager de.

  6. Hei det ble fint, men kan du lage en frisyre som passer til olabukse og en fin topp til 17.mai
   Jeg har ingen hårfrisyer i hode som passer til det.

  7. Så bra:-)
   Kunne du laget en video med de frisyrene i det sjuende innlegget fra dette innlegget før 17.mai? De med fire bilder. Har veldig lyst til å ha sånt hår på 17.mai, men aner ikke hvordan jeg skal gjøre det.:-)

  8. Trenger en frisyre til 17 Mai! Og håret mitt er skulderlangt og tynt, blondt. Og uansett hva jeg sprayer i det går volumet ut etter noen minutter….! Så har du en idè til hvordan jeg kan gjøre håret mitt på 17Mai?? Gjerne lag en video om du har tid, eller bare et innlegg. Du ser! 🙂

  9. Dette er yndlingsfrisyren min! Jeg bruker en pølsestrikk under jeg da, for jeg har ikke så mye hår. Genialt! 🙂 og fint, selvfølgelig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg