EN GYLDEN SOMMER!


Vakre farger fra Nilens Jord.
Helt perfekt til vår og sommermnd. Du kan bruke fargene hver for seg, eller sveipe børsten over alle, slik jeg pleier å gjøre.
Fargene er varme og lysreflekterende.
Bruk fargene som et solpudder, øyenskygge, rouge, highlighter, på kragebenet eller skuldrer.

Mulitproduktet finner du her

Produktet er sponset

10 kommentarer
  1. hei, jeg vett du akkuratt har hatt en spørsmåls runde, men det hadde vert kjempe fint om du kunne svare meg:DD
   Moren min reiser til oslo å da har hun anledning til å kjøpe mac sminke til meg siden de ikke har det i nærheten av der jeg bor. Så spørsmålet mitt har du en øyenskygge farge du vil anbefale henne å kjøpe til meg?
   jeg vil at den skal være fast
   Og fargen litt brun/gull
   det hadde vert kjempe arig om du kunne bare skrive noen anbefalinger 😀

  2. heihei!!
   digger bloggen din og jeg er inne på den minst 2 ganger om dagen. skal prøve pudderet, men har et spørsmål;
   jeg har ganske langt hår nå… og jeg vil klippe det, men holde på lengden. har veldig lyst og klippe det opp, med en skrå pannelugg. lurte på om du har et bilde eller to som du kan legge ut eller sende på e-post… hadde blitt veldig glad om du kan svare så fort du kunne..
   <3 🙂 😀

  3. Har du et bilde om som hviser oppklippet langt hår med skrå lugg? eller annbelfaler en annen fin/søt sommerlook? jeg har langt hår og vil klippe det, men holde på lengden! digger bloggen din og leser den mist 2 ganger om dagen.. ville glad om du kan svare så fort så mulig!! 😀

  4. Hei! Jeg synes du har en kjempebra blogg!, men det var noen ting jeg lurte på. Hvordan lagde du den headeren? Hvordan program brukte du?
   Også var det en liten ting til jeg lurte på. Jeg har ganske langt hår, men det er veldig oppklipt og tykt. Har du noen tips for noen fine hårfrisyrer med opp-klippet hår?

  5. hei
   hva slags shampoo, balsam og hårkur anbefaler du for veldig blondt nordisk hår? har blitt litt mørkere det siste året så har stripet “etterveksten”… vet du også om en god varmebeskyttelsesolje? feks vet du hvilken jan thomas brukte i Happy Day for ikke så lenge siden? Og har du tips til hva jeg kan gjøre for at håret mitt skal gro fortere? jeg har såå lyst på langt hår….. prøver derfor å stelle håret så godt som mulig sånn at jeg slipper å klippe det så ofte, men finner aldri riktige produkter! håper du har tid til å svare meg!

  6. Hei!
   kunne virkelig trengt noen tips til hvilke frisyrer jeg kan ha når jeg har sidecut på den ene siden!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg