FIKSE HÅRET FØR 17 MAI?

Elevene på Norsk frisørskole gjør det gjerne 😉
Rimelig klipp 129,- , Farge fra 149,- Foliestriper , hettestriper, kur, permanent??

Olav kyrresgt. 28!! Ring og bestille- ikke mange kundedagene igjen nå;)
55310223  På dag og kveldstid! – mange ledige timer!

Vi har også skole i Oslo, Trondheim, Bodø og til høsten- Sandnes;)

18 kommentarer
  1. Lurte på om du hadde noe anbefaling av ansiktsprodukter til urenhud (kviser osv.) ?
   Hadde vært fint med ett innlegg om det for det er mange ungdommer som sliter med det. har prøvd ett sett fra clinique som funket litt i begynnelsen, men har sluttet nå 🙁

  2. jeg er ganske så mørke brun i håret, nesten svart litt lang hår. har aldri bleket det før, men har faget det 5-6 ganger, hvor mye må jeg ut med om jeg skal få en litt lyser og varmere brunfarge håret + en liten stuss ? 🙂

  3. ER det mangen plasser ledig? 😀
   Kunne gjerne blir klippet eg, siden det var så billigt 😉 😉
   ER det bare og ringe dette nummere 55310223 og bestille time ? 😀

  4. Hei ! Je er ei jinte på 15 år, je er skikkelig interisert i hår, sminke og mote ! Og, i det siste så har je sett på frisører, endel plakater med modeller som har pannelugg, så, er det inn med det nå til vår/sommer ?
   Je har pannelugg, litt for lang egentlig, men det syns folk er bare søtt. Men, vurderer å klippe til skrå igjen, men ja je bare lurer. Håper du svarer !
   Mvh Stine Bakke. Elsker denne bloggen !

  5. PLIS HJELP! PLIS HJELP!
   Jeg vet ingenting andre jeg kan spørre og siden du er frisør kanskje du har peiling på dette. I fjor bleiket jeg halvparten av håret mitt sånn at ddet ble lysere og etter det lilla. Jeg fortsatte og bleike og farge gjevnlig inntil februar da jeg farget det brunt igjen sånn at det kan bli friskt. Håret mitt var ikke super slitt eller super friskt akkurat etter all fargingen.
   Jeg er livredd for å miste håret mitt og det føles som at jeg mister mye hår hele tiden. Liksom når jeg stryker gjennomhåre litt med fingrene så kommer det hårstrå ut. Har ikke sett bare flekker eller noe ,men det er akkurat som jeg har litt større mellomrom mellom hårstråene. Har veldig mørkt hår nu og etterveksten blir jo lysere.Kanskje noe jeg innbiller meg. Farget det bare for noen dager siden mørkere..
   Ber om at det er bare noe hjernen min innbiller seg for venninen min som har mye mer slitt hår enn meg ser ikke ut til å miste noe hår..
   Mister jeg unormalt mye hår og er det noe jeg kan gjøre med det ?????

  6. Blir det best effekt av å bruke shampoo,balsam og kur i SAMME merke, eller er det akkurat det samme?? Liker bloggen din :):)

  7. hei du vi skal til bergen 9-11 er de mulig da også ? send meg ein post pliz har noen spørmål til deg også

  8. Hei, jeg er konfirmant i år og jeg lurte på om du hadde noen tips til hva jeg kan gjøre med håret mitt:) Hilsen Vilde:)

  9. hei : )) jeg vet atte dette har ikke noe me innlegge å gjøre. Men jeg rette håre OFTE! så lusrte jeg på om det va noen middel du kunne kjøpe som gjorde at håre ikke ser så slitt ut ?? 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg