1. jeg har aldri klart det der, men det ser jo superbra ut!
   kan du ledde ut en video, eller noe som forklarer litt? da hadde jeg blitt superglad!!
   fortsaatt god påske 🙂

  2. WOW! den var UTROLIG FIN! Kan du ikke være sååå snill å lage en video eller noe slikt, der du viser hvordan jeg også kan lage en slik? Jeg prøvde i ste å lage den, men den surret seg liksom bare opp igjen…..

  3. Kult!! Kan du vise en video om hvordan du får den til å sitte!!!?? Det hadde vært helt syyykt kult om du gjorde, fordi den var helt syykt fin! Jeg prøvde men min bare surret opp igjen
   <333

  4. veldig fint og kledelig, hadde vært fint om du kunne vist hvordan du gjør det på en eller annen måte (video, bilder, tekst eller liknende), vil gjerne prøve noe sånt selv, men får den ikke til å sitte, bare surrer opp igjen:)

  5. Hei Sølvi! 😀 Vet du nettopp har laget et innlegg om 17mai-hår, og evt. konfirmasjoner, men hadde satt stoooor pris på om du kunne laget en video om hvordan du lager slike frisyrer? Tror ikke jeg er den eneste som blir glad for det heller 😀 Du er en stor inspirasjon, elsker bloggen din, både salongbloggen og den personlige!

  6. Hvis man deler håret i to og tvinner delene MED klokken hver for seg og når man skal tvinne dem sammen så tvinner man MOT klokken, da skal det holde mener jeg 🙂

  7. kjempe fint jo !
   men har ett spørsmål til deg. skal sette på extension’s for håret mitt er veldig kort pga. at jeg bleika håret litt for lenge … men tilbake til saken. hva er best av indisk, asiatisk, afrikans & europeisk hår ?
   takk uansett 🙂

  8. den var kjempe fin! kan du legge ut video om hvordan du gjør det? skjønner ikke hvordan man lager sånn uten at den går opp igjen:)

  9. Kjempefint !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvordan får du den til å sitte uten at den snurrer opp igjen? Kan du PLIIIIIIS VÆRE SÅ SNILL Å LAGE VIDEO ? :D. Elsker begge bloggene dine forresten. : D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg