HAIR TALK – EXTENSIONS!


Det er nesten som om håret bare blir bedre og bedre jo lenger en bruker det 😉
Liker best når festene har vokst litt ut og jeg kan løfte håret opp uten at de føles stramme. Det er ca en mnd til jeg må ta de av for å flytte de oppigjen. Det tar ca 30 min og salongene tar betalt for dette, men ikke så mye.
Håret varer i hvertfall til sommeren og kanskje det blir med meg på ferie også, hehe.

Jeg bruker hair talk sine egne produkter til håret og jeg er ganske sikker på at det er med på å holde håret så bra som det er.
Bruker mye rettetang og krølltang på det, dette sliter jo en del, men en varmebeskyttelse hjelper!

Det er uvant med langt hår, spesielt på trening. Deiser meg i ansiktet på timer hvor vi skal høyt opp og lavt ned, hehe. Løsning: Sett det opp i en dult!
Langt hår bruker også tid i dusjen.. og ikke minst, etterpå. Et lite triks jeg bruker er å tilbringe litt tid i badstuen hvor håret tørker superkjapt! 😉

9 kommentarer
  1. nå vet du hvordan det er å ha langt hår 😉 hehe….! begynner å ha litt erfaring med det 😉 men hva kan jeg gjøre med håret slik att det ikke blir så slitt??? *tuppene står ut til alle kanter*

  2. Hei !
   Synes bloggen din er kjempe fin, og gir super mange gode tips ! 🙂
   Men jeg lurte på om du kunne komme med noen tips om hvordan man kan ha håret når man skal komfirmeres. Fint om tipsene passer til litt oppklippet hår, hvor det lengste håret er ca 10 cm lenger ned enn skuldrene.. :))

  3. Hei 🙂 jeg lurte på om du kunne annbefale noen bra Feather extantions? Og om du vet om en nettside hvor de ikke er alt for dyre 🙂

  4. KAn du fortelle litt om extensionsene dine? Hvor mye det kostet og sånn? Tror jeg skal ta det men, jeg må vite hvor mye det koster og sånn, hjelp:)

  5. Hei:) Vil ikke anbefale å ha på håret når du skal på ferie feks viss du skal til varmere strøk og bade osv.. hadde det selv på når jeg var i syden for 2 år siden og det var ikke bra, når jeg badet hadde jeg håret i enn topp på hodet, og skulle ta enn dysj etterpå og da datt alt håret av og tapen satt igjen i håret, ikke gøy:( Så er ikke smart å ha det på når man er i syden:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg