1. Hallo:) jeg er kjempe fan av bloggen din, men jeg har et lite problem. Jeg skal konfirmeres til våren, men jeg vet ikke hvordan jeg skal ha håret mitt:( Har langt typisk nordisk hår, som jeg sjelden blirr fornøyd med. Jeg vil ikke ha håret oppsatt(synest det blir litt for damete på en konfirmasjon) men vil heller ikke ha det helt løst:O Håper du kan komme med noen forslag:):)
   Keep up the good work!!!

  2. Hallo 🙂 Er kjempe fan av bloggen din, men jeg har et lite problem. Jeg skal konfirmeres i år, og aner ikke hvordan jeg skal ha håret:( Jeg har langt, typisk nordisk hår, og blir derfor nesten aldri fornøyd:( Jeg vil ikke ha håret oppsatt, men heller ikke helt løst. Jeg hadde blitt super glad visst du kunne komme med forslag:)
   Keep up the good work!!!:):):)

  3. Hei! Takk for super blogg. Jeg håper du kan svare på det følgende: hvordan vasker du håret og tørker det med hairtalk-extensions i? – og lufttørker du det eller bruker du hårføner? Håper veldig på svar! God påske! 🙂

  4. Takker får alle nyttige tips, digger bloggen din :)) Har et spørsmål til deg. Hvor lyst kan jeg få det uten å bleke meg ? kan du legge ut et bilde eller noe ? Håper du gidder å svare meg :))

  5. jeg har i mange år farget håret mørkt, men ønsker nå å få tilbake min gamle hårfarge. er det noen måter å få dette til eller må jeg vente til det gror ut?

  6. Hei 🙂 Jeg har lyst å farge luggen min enten blå eller lilla og lurer på om du har noen bra produkter til hjemmefarging..? Hva koster det eventuelt å farge det hos frisør sånn ca.? Håper på svar (: Elsker bloggen din (: Om du har noen bra produkter er det bare å skrive hvor man kan få kjøpt det og (: Bor i bergens området så det er ikke noe problem å dra til byn (:

  7. Hei! Tenker på å få meg hair talk, men lurer på hvor langt hår man bør ha på forhånd for at det skal blande seg fint inn i mitt eget hår? Ha en fin påske!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg