1. Jeg vurderer å klippe håret skulderlangt, og jeg tror jeg ville passet det i tillegg til at det hadde vært deilig nå til sommeren. Det eneste er at jeg har brukt ganske lang tid til å spare til det håret jeg har nå, og så er jeg veldig fornøyd med det. Det jeg liker best med å ha langt hår er at jeg bare kan ta alt håret og sette det opp, og det er jeg redd for at ikke blir så enkelt med kort hår med mindre jeg må bruke masse kliper. Dermed står jeg veldig usikker, og klarer ikke bestemme meg!
   Om to uker har jeg konfirmasjon og jeg har lyst til å klippe meg, men jeg er redd for at jeg ikke skal bli fornøyd! Forrige gang jeg klippet megm for litt under et år siden, ble jeg ikke fornøyd i det hele tatt. Og så vet jeg ikke om jeg bare skal stusse det eller klippe det kort. hm, mye å tenke på!
   Oj, det ble langt! Jaja 🙂

  2. Hei, jeg lurer på om det fins permanent glatting isteden for permanente krøller, for jeg skal snart ha konfirmasjon også har jeg litt ”poff” hår. Så jeg lurer på om det går an å glatte det ned eller hva det nå kalles ? x)

  3. Kan du anbefale meg en fargeshampo/ balsam for brunetter? Og noe for å få bukt med tørr hodebunn? Det hadde vært fint 🙂

  4. Jeg hadde skulderlangt hår i fjord vinter, og jeg synes jeg kledde det og alle vennene mine som har sett det bildet sier at jeg kledde det, måtte klippe det kort pga at det var veldig slitt! men nå sparer jeg til langt, og det nesten til under brystene så håper det vokser fortere i sommer, må nok ta noen tupper igjen snart 🙂

  5. kan du lage et innlegg om forskjellige frisyrer man kan ha med skulderlangt hår og hvordan man kan forme det pent ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg