1. heihei!
   i går var jeg på frisørtime hos ei hyggelig jente med navn Anne Therese!. underveis så fortalte hun meg at det var DU som var læreren hennes!!:) noe som jeg syns var virkelig stas!!:) leser bloggen din hvær dag, og at jeg var så heldig å få en av DINE elever til å klippe meg, var kjempemorsomt syns jeg!:) jeg har laget et inlegg på bloggen min å skrevet om frisørtimen å lagt ut bilder, pluss at jeg linka til bloggen din:) (måtte jo bare skryte til leserene mine om at det var du som var læreren hennes) 😉 hehe:) jeg ble så fornøyd med hele frisørtimen at det hele endte opp at jeg til og med kjøpte meg FAST shampoo og balsam!. hun lære meg gode tips og fønemetoder og fortalte om produktene hun brukte på meg. så nå er jeg full av inspirasjon og skal kjøpe meg hårproduktene hun brukte på meg!:)
   skulle hilse så masse fra Anne Therese!:)
   mvh
   May Elin

  2. jeg har ett problem…øyevippene mine har ikke bøy på, og det vil jeg ha:(
   har du ett tips til hvordan jeg kan få det?
   kan du svare på innlegg ? 🙂

  3. Hei! Kjempefin frisyre 🙂
   Jeg lurer veldig på om du kan svare meg på dette spørsmålet (enten i et innlegg, eller på mail):
   Jeg er en jente bå 12år, blir 13 i år… Også lurer jeg veldig på om jeg kan skade håret mitt ved å dusje det hver dag!? Fordi hver dag når jeg skal på skolen vasker jeg håret, og så føner jeg det etterpå (jeg bruker nesten aldri varmebekytter). Jeg har langt hår, det er aldri bitt farget/bleket/stripet men er veldig tørt! Så derfor lurer jeg på om dette kan skalde håret mitt?
   Håper du kan svare meg 🙂

  4. Hei!
   Jeg lurte på om du kunne ha anbefalt noen hårprodukter som ikke har blitt testet på dyr? Dette hadde vært kjempefint! Hilsen dyrevennlig forbruker 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg