LENGRE LUGG!


Fikk spm om hvor lenge min har vokst før den nå ble lang-  ca 8 mnd, tenker jeg. Den vokser ca 1 cm i mnd og nå er den lang nok til å få bak i en hestehale på trening (digg) , flettes mot siden på en bad hairday eller festes med klemmer bak ved krona.
Liker å ha lengde på luggen, men klør også etter å klippe den kort og rett! Nei, jeg skal prøve å holde meg til høsten siden vi skal på ferie i juni. Da er det deilig å ha lengder på lugg slik at jeg kan få den bort.

Tips til dere som vil ha lengre lugg:
– Tolmodighet…  Spise sunt, få i deg alle vitaminer og nok næring.
– Ikke bruk rettetang/krølltang for mye i front-partiet. Det kan gjøre at håret slites og du må klippe det oftere + mer..
– Sett den bort med klemmer + bruke produkter for å få med alle småhår.
– Lære deg å flette den bort, slik at du kan ha en fin frisyre selv om du sparer 😉
– Hårbånd og bøyler kan hjelpe.
– FAST shampo & balsam skal gjøre at håret vokser 40% fortere. Jeg har selv ingen erfaring med produktene, men selger mye av dem på salongen hvor jeg jobber!
– Klarer du ikke spare finnes det extensions;) Til luggen også, ja!

Ikke la deg friste til å klippe ny når lengden er irriterende –midt i mellom;)


  1. Jeg brukte fast-sjampo og balsam før,og det funket faktisk!
   -Jeg bare lurer på hvilken dager du jobber på think hairwear?:-)

  2. jeg har min naturlige hårfarge og har aldri farget håret. jeg har en blond litt gråaktig farge med en del naturlige blonde striper (som kommer tydligere frem om sommeren), men skulle gjerne ha det enda blondere i de fortsatt mørke partiene. sånn “blonde” shampoer,vil de bleke håret eller få fram den blonde fargen tydligere. tenker da spesielt på den redken har. super blogg du har, forresten 🙂

  3. Når jeg striper håret med lyse striper og de bruker folie, synes jeg alltid det blir ca 1 cm ettervekst selv om det er ny stripet. Er det mulig å få stripene helt inn til bunnen med folie striper? Har hørt at det også går å bare pensle på uten folie eller hette, har du noen erfaring med det?
   Håper du har tid til å svare 🙂

  4. først vil jeg si at jeg synes du passer supermye bedre med blondt hår/lysere hår! 😀
   også har jeg et spørsmål: hvilke merker selger fast shampoo?

  5. Jeg leste på en blogg, at FAST shampo og balsam er ganske tøft mot håret, og bare burde brukes i røttene.. Stemmer det? Jeg har veldig lyst å teste de ut, men siden jeg allerede sliter på håret med å bleke striper, har jeg ikke lyst å bruke noe som sliter ytterligere på håret..

  6. hei!
   er ei jente som har utroooolig lyst på pannelugg, men har en kvervill midt i veien! Er det bare å gi opp, eller finnes det en måte? Hjeeelp 🙂

  7. 1 cm i måneden?
   det trur jeg ikke håret mitt har hørt.
   for siden januar har håret mitt vokst10 cm.
   jeg bruker bare helt vanelig shampoo og balsam og kurer håret når jeg synes det passer og jeg har tid.

  8. shampoo osv har ikkeno å si om hvor fort håret vokser.. du kan jo stimulere hårrøttene men produkter får ikke håret til å vokse fortere 😉

  9. Hvor kjøper man exticon til luggen og kossen får man det på,på ligg som bare går bak øre knapt???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg