HVILKEN ER BEST?


Vi må ha oss ny solfaktor, dere..
Så nettopp på god morgen Norge at vi bør smøre oss med faktor 30-50!! Vi får ikke kjøpt lave faktorer lengre og bra er nok det 😉
Vi bør heller ikke bruke faktorer som har lagt for lenge..

Så.. Da er spm mitt- hvilken krem er den beste?
Jeg har brukt
Lukter godt, er tynn og trekker fort inn i huden uten å føles fet. Den kjennes nesten som en dagkrem og er drøy i bruk. Denne kan jeg anbefale.

Hva bruker dere på leppene i solen?
De må vi jo også beskytte 😉

Her på kvinneguiden.no kan dere vinne en solpakke med gode produkter;)

22 kommentarer
  1. Jeg har brukt L’Occtaine sin solkrem for ansiktet og liker den veldig godt. Eneste er at den kan føles litt fet. På leppene bruker jeg Blistex spf 10. Er 10 nok til leppene tror du?

  2. Har du hørt om fjær extension som har vært i in i USA en stund nå? Vet du om man kan kjøpe det i Norge?

  3. Hei!
   Jeg lurte på om du kunne lagd et innlegg om permanent for krøller? hvor lenge det varer, koster, store/små krøller (blir det sånn 80-talls-kruser?), hva slags hårtyper varer det lengst i og sånt, og om det er forskjell på frisørsalonger som tilbyr det?
   Håper du kan det 🙂

  4. Jeg er Dermalogicafrelst! Syns Waterblock solar spray og Multivitamin bodyblock er helt supre. Sprayen er blank så derfor lett å smøre utover. Lur for menn som har litt mer hår på kroppen enn oss! Bodyblocken gir også myye fuktighet. Og så digger jeg After sun repair i samme serie! De har også en solstift til leppene med spf 15. Bruker den også men den smaker litt rart.. Sprayen har spf 30 og multivitaminen har 20. Får de på hudpleiesalong så er jo litt dyre, men er absolutt verdt det. Solkremmene til ansikt er tilpasset hudtype. Bruker den oljefrie med et fuktserum under, den er litt for lett. El den til sensitiv hud. Har også brukt Matis og litt Decleor. De er ok. Meen Dermalogica er best!:)

  5. Hei!
   Jeg har nettopp stripet håret mitt litt blondere. Men hver gang går det sagte over til litt gulere farge, uansett om jeg striper det til frysøren eller hjemme. Hvilke håprodukter vil du anbefale får å få en litt mer kaldere blod farge? Iallefall et produkt som holder fargen min som den er, å ikke bli gul
   takk om du kan hjelpe 🙂

  6. hei, jeg lurte på hva cirka det koster og sette på extentions? og hva vil være best av clip on eller å sette de på? jeg har tenkt å ha de i sommer også å da skal jeg jo bade. Vil helst ikke bruke så mye penger på det heller… Hadde blitt kjempe glad om du svarte!!:)

  7. hei!
   jeg lurer på om du kan lage en video hvor du setter opp håret veldig enkelt. for jeg skal i bursdag og vet ikke hva jeg skal gjøre med håret (om lørdagen) hvis du kunne gjort det hadde jeg blitt veldig glad 🙂 jeg har lang pannelugg forresten
   takk om du kan hjelpe 🙂

  8. Bruker cliniderm fra apoteket:)

  9. OBAGI – beste solkremen til ansiktet
   Er ikke fet, trekker raskt inn, høy faktor og funger på acne pro hud. Får lett kviser av produkter som ikke er bra. Men denne funger greate!

  10. Jeg bruker en lipgloss som heter Hawaiian Tropic, den finnes i solfaktor 20 og 25.
   Det er iallefall de jeg bruker og de er kjempegode! Kan trygt anbefale de 🙂
   Når det kommer til solkrem så bruker jeg Piz Buin!

  11. Jeg bruker Cliniderm fra apoteket 🙂 De har 30 % på solkremer på apotek 1 nå, så har kjøpt for kropp, ansikt og lepper.. Herlig.. Kremen er litt grønnaktig, røde prikker og røde nesetipper blir mindre synlig, så trenger ikke å sminke bort alt før jeg skal ut 🙂

  12. Jan Marini antioxidant face protector SPF 30, den er knall 🙂 God konsistens som ikke er feit, deilig lukt og sist men ikke minst den fungerer utmerket under sminke. Synes faktisk sminken blir finere når jeg bruker denne. Love it <3

  13. Angående “hva man bruker på leppene” så har jeg noe å tilføye. Produktet kom ut i år og er fra NO7 (fås kjøpt på alle Boots Apotek). Produktet ser ut som en leppestift, men er solfaktor 30 og shimmer i. Koster 60-70 kroner, og anbefales til alle! Har selv prøvd produktet i 3 mnd, og er super fornøyd. Gir en vakker glans på leppene, uten og føles klissete.
   Selv om solfaktor 30 høres mye ut, så er det ikke mye for å bruke på leppene. (siden huden på leppene og øyene, er veldig ømfiendtlig).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg