SPØRSMÅL OG SVAR!


Spørsmål fra kommentarfeltet.
Flere innlegg som dette finner du på høyre side under kategorier: spørsmål og svar 😉
Her finner du sikkert svar på ditt spm.

Hva er forskjellen på hettestriper og foliestriper?
Flere ting. Først: Utstyret som brukes. Du kan lage tynne foliestriper eller mer markerte. Du velger plasseringen selv og bruke flere farger. Selv synes jeg resultatet med folier er mye finere enn hette. Det blir mer eksklusivt, liksom 😉 Du kan få striper som lett glir inn i ditt eget hår, lage spill , eller mer tydelige striper.
Med hette kan du trekke ut tynne eller tykkere striper. her blander ofte stripene seg med din egen farge, slik at stripene ikke blir så tydelige. Du kan selvsagt lage de mer markerte, men da synes jeg folier er mer riktig.
Jeg tror nok alle, eller neste alle kjendiser bruker folier 😉

Hvilken shampo anbefaler du for lyse hår som vil bli kalde blå eller lilla?
Blåshampo nøytraliserer oransje pigmenter. Lillashampo nøytraliserer gule pigmenter;)

Pudderbørsten min har løsnet fra skaftet og lukter mildt sagt vemmelig inni. Vil du anbefale meg å lime den eller kjøpe meg ny?
Prøv å lime den først da:) Så kjøper du ny om ikke det går.  Hmm, ja om den lukter dårlig så hadde jeg kjøpt ny, hehe.

Hei! Jeg glansvasket håret mørkt for en stund siden, men fargen er ikke gått ut enda, nå er den lysebrun. Og min ekte hårfarge er mørkeblond. Kan jeg farge håret tilbake til min ekte hårfarge hos frisøren?
Du farget det med en butikkfarge? Ja, du kan få hjelp hos frisøren, men det er ikke sikkert de får den 100% tilbake til din egen 😉

Jeg skal kjøpe meg en ny varmebeskyttende, men de fleste skal påførest i vått hår, og jeg gidder ikke vaske håret hver morgen, så vet du om noen typer som kan påførest i tørt hår ?
Joico har en silksheen, eller noe i den dur. Den er bra! Loreal har også en liten svart spray -hot-ettellerannet het den.

Og kan du anbefale mej shampo og balsam for tørre tupper? bruker redken al soft nå, men føler at den ikke hjelper på tuppene. Må vell bare klippe da…? Liker bloggen din veldig godt, er innom noen ganger i uka
Ja, må nok en klipp til her;) Ellers er redken sine produkter superbra!

kan de med naturlig røde pigmenter bruke blåsjampoo for å få de vekk?
Da bør du helst bruke en shampo med grønne pigmenter i 😉 det finnes faktisk. Mener cutrin har en!

21 kommentarer
  1. Om man bruker en shampo for å få vek feks rødepigmenter i håret, når får man tilbake de rødepigmentene da? Blir de borte for alltid, eller kommer de tilbake etter hvert?

  2. Hei! synes bloggen din er kjempebra. er innom hver dag.
   jeg bare lurer på en ting. koster salongprodukter det samme i USA som i Norge. skal ut å reise snart, og jeg vet ikke hvor det vil svare seg å kjøpe.

  3. Hei
   Har du et forslag på hårfarge til menn, fra WELLA (salongfarge). Broren min er ca. en 6, men vil ligge mellom 6-5 og vil at nyansen skal vere en naturlig mørk askefarge. Problemet hans er at det alltid blir gyllent og at det ser veldig “kunstig” og farget ut. Farger som for eksempel 5.1 og 5.0, 6.1 og 6 har ikke blitt noe bra og 5.1 ble altfor mørk for han. Er det noen spesifikke farger eller noe man kan ta i for å unngå dette? Han har foresten brukt koleston, men det beste er om han kunne få det resultatet han vil ha med color touch siden det er mildere. Lurte også på hva man bruker wella special mix til. Kan man bruke det til å nøytralisere det gyldne (for eksempel 0.81)?
   På forhånd takk 🙂

  4. hei! :- )
   først må jeg bare si at jeg syns bloggen din er superbra, mange bra tips!
   men jeg lurte på en ting… Jeg har farget håret i litt over ett år nå (brunt), og nå vil jeg bli blond. Så skal snart til frisøren og ta blonde hettestriper. Er dette lurt? annbefaler du noe annet?(:

  5. hei..jeg får veldig fett hår med en gang.. det er sånn hvis jeg dusjer når om morningen, er det så ekkelt senere på dagen.. har brukt bed head produkter, men er dette god shampo?

  6. Jeg har ganske oransje-brunt hår og jeg vil bli brunette. Hvilken sjampo kan jeg bruke som hjlper meg litt?

  7. jeg har noen spørsmål til deg, siden jeg og kjæresten min skal snart til syden og så tenkte jeg at jeg skulle overraske henne når vi kom frem til hotellet 🙂
   1- Jeg har funnet en kjempebra nettside som selger frisørhårprodukter til en billig penge. Der fant jeg en rettetang fra lee stafford, som jeg syns så bra ut. Har du noen erfaring med den? Kan du se på nettsiden om den er bra? feelunique.com 😉
   2- Hvilken solbeskyttelse for håret passer pra, som man kan ha i håret før man går ut i sola?
   3- Sliter det å tuppere håret?
   Sorry for at jeg spørte nå, rett etter at du nettopp har svart, men veldig gjerne svar ganske fort, fordi det er 1 uke ca til vi drar.
   Tuusen takk på forhånd 😀

  8. Hei:)
   -jeg lurte på om shampooen&balsamen fra Aussie er bra?:) Håper så gjerne at du svarer!:):)

  9. Hei 🙂
   Jeg har farget håret mitt er par ganger, både til lyst og mørkt. Men for 4-5 måner siden farget jeg det mørkt, og nå er håret mitt en blanding av rød,blond og mørk brun. Og jeg har tenkt og stripe håret mitt til en ganske lys brunfarge hos en frisør.
   – Vil håret mitt bli helt missfarget om jeg striper det lysere hos en frisør?

  10. Jeg trenger din hjelp! Håper du tar deg tid til og svare på dette spørsmålet.
   Jeg tok nettopp straight and shine (antipermanent) Nå er håret mitt så utrolig tørt og slitt i tuppene, og om jeg klipper meg så blir håret ekstremt kort siden det er klippet opp, og flisene i tuppene legger seg lag på lag opp mot hodet. Hva kan jeg gjøre?

  11. Hei jeg skal kjøpe kerastase sin serie, den oransje
   tenkte å kjøpe på internett på blivakker eller noe lignende. men jeg finner ikke balsamen noe sted. Kan du si akkurat hva de heter og hvor jeg kan få kjøpt de? balsam, sjampo og kur 🙂

  12. Hei. Ville bare si at jeg liker å lese spørsmål/svar innleggene, lærer en del her!
   Og Loreal sin varmebeskytter er knallbra, bruker den ofte selv 😀

  13. Hei. Jeg har i en god stund brukt extensions, både keratin og clips. Og håret mitt blei en god del slitt i og med at jeg også farget det mørk brunt.(fra lys blondt/min naturlige farge) For 3 dager siden dro jeg til frisøren og stripet(med bleiking) håret mitt + at jeg klippet det. Håret mitt ble heldigvis ikke oransje eller gulsjær. Frisøren sa at jeg kunne komme tilbake om en måneds tid for å bleike det enda mer, for å oppnå det resultatet jeg ønsker. Håret mitt går nå til skuldrene og jeg syns det er veldig vanskelig å finne ut hva jeg skal gjøre med håret uten å bruke varmeprodukter, siden det vil slite. Vet at jeg kan bruke varmebeskyttene spray, men håret blir så fett av det.
   – Kan du vise noen hårsveiser jeg kan bruke fra mandag til søndag uten rettetang/krølltang osv ..? Helst der du tar bilde eller video av hvordan du gjør det.
   – Etter blonderingen neste gang, må jeg klippe håret mitt enda kortere igjen da?
   Håper du kan hjelpe meg, det hadde vært veldig fint (:

  14. Heia,jeg striper håret jevnlig med foliehos frisøren, men kunne tenke meg vite dine fargekoder som du brukte i ditt hår når du var lys sist? Mener jeg har lest det her men finner det ikke igjen.Takk for kjempeblogg.Har fulgt mange av dine råd og du kan jobben din 😉

  15. Jeg gikk fra mørk brunt til blondt. Var en hel prosess, men sliter fortsatt med gul/oransje pigmenter. Tenker på å ta noen mørke striper i håret slik at det blir mest mulig likt det naturlige håret mitt.
   Jeg så på en video fra deg i mars etter at du hadde fått mørkere hår, synes det var veldig fint og kunne tenkt meg noe slikt. Kjørt du i striper i håret? skal til frisøren, men vet ikke hvordan jeg skal forklare hvordan jeg skal ha det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg