FAVORITT!


Mitt favoritt-solpudder!
Glo minerals sitt sun kissed. Det er så fint 🙂 Har et som er knust i tusen biter her nå, men nekter å kaste det, hehe. Jeg bruker hver eneste lille bit.
Det er 2-delt og gir en fantastisk sommerlig glød! Love it!

– Jeg lager et ukentlig spørsmål/svar innlegg hvor jeg svarer på spm dere lurer på..
Da trekker jeg ofte ut spm jeg ikke har svart på før. Lurer dere på noe og ikke får svar? Se under kategorien -spørsmål og svar på høyre side. 😉

13 kommentarer
  1. Hei!
   De siste 3 ukene har jeg mistet mye hår. hver gang jeg drar hånden gjennom håret henger det masse igjen. dette kan jo ikke være normalt. jeg er redd for at det er noe galt. har du noen tips mot dette? noen gode produkter, eller vitaminer eller lignende?
   jeg håper du kan svare meg!

  2. Jeg mister masse hår, og har gjort det veldig lenge. Bruker kun produkter fra frisør, og i tillegg tar jeg b-vitaminer. Kurer håret minst to ganger i uka, bruker alltid varmebeskyttende + olje. Og alt dette er jo fra frisørsalong, så lurer bare på om du vet hvorfor jeg gjør det, og eventuelt hva jeg kan gjøre med det?

  3. Supre tips:)
   Jeg lurer på om dere kan poste et innlegg av ulike frisyrer til brud og gjester;) Storesøsteren min skal gifte seg og jeg trenger tips til hvordan å gå på håret:) Det samme gjør hun;)

  4. Hei!
   Jeg har veldig problemer med tørr hodebunn (klør veldig mye osv), og dermed mye flass, noe som er utrolig plagsomt med tanke på at jeg har brunt hår og dette synes veldig godt. Hva kan jeg gjøre for å få det bort, eller i hvert fall redusere det? 🙂

  5. Heisann! Ser at du får en del spørsmål på bloggen, men det er nå verdt er forsøk! 🙂
   Det er jo konfirmasjonstid rett rundt hjørnet nå, så jeg lurte på om det var mulig for deg å lage noen tips til hvordan man kan sette opp håret, og eventuelt ha det løst også?
   Har sett en del frisyrer for dem med langt hår, så det hadde vært utrolig flott om du hadde hatt muligheten til å vise noe med middels/skulder-lengde på håret!

  6. Jeg trenger din hjelp! Håper du tar deg tid til og svare på dette spørsmålet.
   1. Jeg tok straight and shine (antipermanent) Nå er håret mitt så utrolig tørt og slitt i tuppene, og om jeg klipper meg så blir håret ekstremt kort siden det er klippet opp, og flisene i tuppene legger seg lag på lag opp mot hodet. Hva kan jeg gjøre, hårkurer, shampoer/balsamer?

  7. Nina: ja, se at du får i deg nok næring og alle vitaminer du trenger. Stresser du? bruker medisiner? Det kommer seg ofte av seg selv, massere hodebunn når du vasker håret , evt bruke en håravfallshampo;)
   pita- jeg bruker helst bare Tromborg, mac, glo 😉 De liker jeg best
   Linda- innlegg skal bli:)
   Elna- kjøp deg en ordentlig shampo fra frisørsalong. Kerastase for eksempel 😉
   Katrine- innlegg kommer. Se også videotipsene, her kan du kanskje finne noe du kan bruke.
   Christina- Hmja, en god klipp, kur i salong, redken cat kur, proteiner og fuktighet fra kerastase.

  8. Hei!
   Jeg har en gammel permanent i skuldelangt hår som nå bare er blitt tørr og brusete, og som delvis er blitt borte. Jeg kan ikke gå med løst hår lenger og begynner å bli ganske lei. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? 🙂 Jeg bruker shampo og balsm fra kerastase og kur fra s-factor.

  9. Hei ! Jeg har naturlige krøller som kan kruse seg lett, men jeg har også striper i det og farger ettervekst/striper hver 2-3 måned. Skal jeg da fokusere på å bruke shampoo tilpasset krøllet, eller stripet hår?

  10. hei jeg skal snart stå konfirmant, å har ikke peiling på hvordan håret mitt skal være. så kan du laget et innlegg om det ? 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg