GLO MINERALS!


Var som sagt på kurs med glo sist uke og lærte en hel masse om makeupen deres!!
Kurset var i forbindelse med jobben hvor vi bruker dette merket.

Her er noen nyheter jeg vil fortelle dere om.

Redness relief – pudder som nøytraliserer rødhet i ansikt og bryst. Denne testet vi og ble imponerte!
Bruk den alene eller under foundationen din 😉

Brynsgel med litt farge!
Denne holder brynene på plass og gjør at du kan forme dem litt. Jeg elsker markerte bryn og denne var som laget for meg:)

Napoli – ny øyenskygge trio!
Flotte farger.

Et kamuflasje-kit!
Bruk komplimentærfarger for å dekke over det du ønsker. Ujevnheter i huden, blå ringer under øyner? 😉

13 kommentarer
  1. Hei!
   Har du noe erfaring med Oslo frisørskole?
   Vurderer å stripe håret mitt hos dem,men er veldig usikker. Er ca en mnd siden jeg stripet håret hos frisøren sist, bør jeg vente litt lengre? Er litt redd for at det blir for lyst og jeg skal bare komme nærmere min naturlige farge er brunette nå.

  2. Hei Sølvi! Lurte på om du kunne skrive litt om hva parabener er, og hva det gjør for kroppen eller huden? Mamma sa man kunne bli steril av det? HJELP! Så jeg så gjennom sminken min, og fant ut jeg hadde masse parabener i concealer og blush.. hvor skadelig er det?
   Vær så snill å svar..

  3. Hei,
   Jeg lurer på om du kan legge ut ett innlegg med frisyrer som passer til fonfirmasjoner. Jeg skal konfirmere meg i mai, og jeg vet ikke hvordan håret mitt skal se ut. Hadde vert fint om du hadde tatt med noen frisyrer som går an å lage med pannelugg, siden jeg har det da.
   Håper du tar deg tid til å lage ett innlegg med dette. Da hadde jeg, og sikkert mangen andre jenter blitt glade for! 🙂

  4. Jeg trenger virkelig litt hjelp. Jeg hadde nylig svart hår, så avfarget jeg det, så bleket jeg det, så bleket jeg det i gjen. For øyeblikket er det lyst i “etterveksten” og oransje i lengdene. Nå har jeg latt håre hvile i ca. en uke. Så lurer jeg på hva jeg burde gjøre for å få håret lyst? Og når jeg kan gjøre det? Setter pris på om du svarer 🙂 Enten her, på bloggen min eller på mail. Har også skrevet om prosessen og det er blider av håret på bloggen min.

  5. Hei!
   Det “rødmepudderet” kunne jeg særiøøøøst trengt! Nå bare gleder jeg meg til lønning merker jeg! Takk for gode råd og tips 🙂

  6. hei 😀 kan du skrive litt om concealeren og den derre andre tingen du hadde til å dekke under øynene ?? 😛 og BTW ; kan man kjøpe glo minerals i norske sminke butikker , eller må jeg på nettet ? <3 har så utrolig lyst å prøve 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg