1. Hei Sølvi! Lurte på om du kunne skrive litt om hva parabener er, og hva det gjør for kroppen eller huden? Mamma sa man kunne bli steril av det? HJELP! Så jeg så gjennom sminken min, og fant ut jeg hadde masse parabener i concealer og blush.. hvor skadelig er det?

  2. Hei, jeg har ikke veldig langt hår. Så jeg vet ikke om så mange enkle fletter, kan du vise det på en video?<3

  3. Hei ! Jeg har et spørsmål jeg virkelig trenger svar på.. i 4år har jeg bleket håret med hettestriper ca 4-5 ganger i året.. bleket det sist i januar. Har ikke verdens sterkeste hår, men det er heller ikke altfor slitt. Skal bleke det om 3 uker igjen, og da lurer jeg på om du kan gi noen tips til hvilke hårkurer jeg kan kjøpe i forkant av frisørbesøket. Vil gjerne ha en kur som kan bygge opp håret mitt før jeg bleker, men også når jeg har fått stripet det. Også trenger jeg tips til shampoer, balsamer og andre kurer som kan bevare fargen min når det er nyfarget, og som samtidig holder fargen kald. Lukt er veldig viktig!
   pr.dags dato bruker jeg en gul shampo fra redken, lilla balsam fra joico og en kur fra loreal paris som heter absolut repair. Men jeg synes bare at balsamen lukter godt… :S
   Håper på svar 🙂

  4. Hei 🙂
   Håper virkelig du kan svare meg på dette. Jeg har brukt bare redkenprodukter en stund nå. Men er nå på vei til å bli veganer. Vet du om noen frisørmerker eller andre merker som er vegansk og brukbar for håret??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg