FUKTIGHET TIL HUDEN!

MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Spray - 250ml
En frisk spray som tilfører massevis av fuktighet og næring til huden.
Den er genial å ha med på lange flyreiser, dager foran pc, før daten, middag med veninner, for å friske opp makeup eller lange sommerkvelder. Alltid – ofte – uansett!

Den er så deilig å bruke før fuktighetskrem, Før makeup og etter makeup 😉
Love it!

Den varer nesten evig, hehe..

Sprayen fåes kjøpt her på coverbrands.no

innlegg i sammarbeid med coverbrands.no

12 kommentarer
  1. Den så veldig god ut. Har ikke prøvd den, men kanskje jeg burde 🙂 Plages ganske med tørr hud, så må ofte smøre meg mange ganger om dagen med fuktighetskrem. Ønsker deg forresten en fin helg 🙂 Du er så søt og flink! Setter stor pris på deg=)

  2. Sølvi. Jeg trenger hjelp!
   Jeg skal reise til syden snart, og der nede oppstår det samme problemet hver eneste gang. Hvis jeg glatter ut håret varer det helt til jeg går ut hotelldøren og vips så er håret krusete igjen. Jeg skjønner at det er fordi luftfuktigheten er så høy der nede. Men jeg håper du har et reddende råd i denne sammenhengen. Så hva gjør jeg for å bevare håret stritt hele kvelden ute i syden land? 😀
   På forhånd takk.
   Har forresten testet denne MD sprayen, (jeg er hudpleier). Og den er gull verdt 😀

  3. Jeg har tenkt å kjøpe meg keratin extension , så kan du versåsnill å beskrive eller legge ut en video om hvordan man tar på keratin extensions hjemme altså uten å dra til frisøren? og hvor men får kjøpt det bra eller billig 😀 håper du kan svare med et innlegg om det 😀 😀

  4. bra at du anbefaler produkter for oss 🙂 men tror du at du kan skrive priser på alle produktene? om du husker dem da 😉

  5. Hei du, jeg må bare spørre om noe! Håper jeg får svar i kommentarfeltet, eller at du lager en slags spørsmålsrunde snart!
   Vet du om noe jeg kan ta oppi håret mitt etter jeg har rettet det med rettetang? Jeg har veldig stort og brusete hår. Og selv om jeg retter det ut, blir det fortsatt litt stort og brusete. Jeg har lyst på et produkt som kan roe ned småhår og få håret litt “mindre”. Gjerne noe som også gjør at rettingen holder, og at det hjelper mot slitte tupper og tørt hår.
   Vet du om navnet på et produkt jeg kan bruke? (Bruker GHD rettetang, og har stripet lyst hår, hvis det spiller noen rolle)
   TUSEN takk hvis du hjelper meg med dette… Har letet i timesvis på blush.no og blivakker.no, men synes det er vanskelig å finne noe som passer til meg…!

  6. Vil du anbefale Tigi Catwalk-SLEEK? Tenkte å kjøpe en varmebeskyttelse derfra, men er ikke sikker på om det er bra produkter?
   Håper du orker å bruke noen sekunder på å svare ja/nei. Det hjelper meg mye!

  7. Litt utenom det innlegget..lurer på om du kan vise noe om hvor mye shampoo trenger man egentlig i håret når man skal vaske det? Bruker sikkert for mye jeg :;D

  8. Hei jeg har innmari tykt hår, så jeg lurte på om du anbefaler en shampoo til tykt og lyst hår!??
   Ps: En shampoo til tykt og lyst hår i samma på en måte!??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg