INSPIRASJON

Min inspirasjon finner jeg i filmer, media, blant venner, familie, reiser, kjæreste, visninger, blader, blogger, bilder, elever, kollegaer, reklame, stilhistorie osv…
Her er et knippe bilder fra kvelden fra månefisken i Oslo- dumt jeg satt så langt bak.. Vanskelig for dere å se alt 😉


Alle gode ting er 3… 😉 Og Kristine Svanem er absoult en stor inspirasjonskilde!!

Koser oss 😉


7 kommentarer
  1. hei!:) jeg har konfirmasjon i Mai, og aner ikke hvordan frisyre jeg skal ha.. har du noen forslag som passer til bunad? hadde hvert kjempebra om du kunne legge ut et par forslag!:)

  2. Jeg håper virkelig på et svar på dette spørsmålet.
   Hva er best av rettetang og antipermanent? Jeg har en blanding av krøller og rett hår, og det er veldig “brusete” hvis jeg ikke retter det! Jeg retter det nesten hver dag, og begynner å bli ganske lei av det 🙂 Vil du anbefale antipermanent? Og hvor lenge holder der? Elsker bloggen din forresten 🙂 den gir meg inspirasjon!

  3. Jeg digger deg og bloggen din!!!! Men jeg lurte på om du kunne legge ut noen tips til konfirmarsjons-frisyre som man enten kan lage hjemme, eller få bestilt hos frisøren? Har konf. i Mai, og det haster litt! Og jeg har farget håret brunt, egentlig har jeg mørkeblondt hår. Nå har jeg veldig lyst til å farge det tilbake igjen! Så jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvor mye det sånn cirka koster å avfarge håret hos frisører?
   Håper virkelig på svar! Jeg har så lyst til å bli fin og klar til konfirmasjonen min!..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg