1. Hei !!
   Fin blogg, kan du gi hårtips om hvordan folk med kort hår / bob frisyre eller skulderlangt hår han fixe håret sitt 😀
   Skal lese mer og følge med, håper du gjør det 😀
   Kommenter gjerne tilbake 😉

  2. Kjempe fine filmer ! Du er kjempe flink til å forklare mens du abrebider med håret og det er så lett å forstå seg på hva du snakker om. Du er utrolig flink med hår og sminke 🙂 klem

  3. Jeg ser at Sexy Hair er kommet på Vita :S Jeg har inntrykk av at Vita bare selger samme produkter som i matbutikker. Hvorfor er ett frisørmerke kommet på Vita? Er det ikke like bra som feks Joico, Kerastase osv?

  4. Jeg hadde først mørkebrunt hår. Deretter så fikk jeg et tips på vita om at jeg kunne ta å farge det med ekstrem blondering. Deretter så farget jeg med kastanjebrunt. Så fikk jeg forslag fra en frisør å farge det med minicolor siden jeg ikke ville ha rødskjær i håret. Og det gjorde jeg. Da jeg så resultatet så var det blanding mellom kastanjebrunt og mørkebrunt.. Men den brunfargen var lys gyldenbrun.. Har du tips hvordan jeg kan få det til å bli lysebrunt igjen? Vil helst gjøre det selv siden jeg ikke ha råd til å dra til hverken lærling eller frisør.

  5. Hei. Jeg har planer om å sette på hairtalk extensions, men jeg lurte på hvor mye det koster ca, når alle produktene er med.. jeg får ikke kontakt med noen av frisørene i nærheten på mail, så jeg spør deg.. og så lurte jeg på om det skader håret hvis jeg bader i saltvann i 3 uker.. Håper på svar, det ville være til mye hjelp! Mvh Ingrid:)

  6. Hei! 😀
   Veldig fine tips du kommer med! 😀 men jeg ser ofte på bilder og videoer at du har så fin sminke på deg! kunne du tenke deg og lage noen sminkevideoer også i tillegg til hårvideoer? 😀 det hadde jeg satt stor pris på!
   Elsker bloggen! <3

  7. Kjempefine frisyrer! 😀
   Kan du legge ut frisyrer om hvordan du lager frisyrer til konfirmasjon eller bilder som inspirasjon? !:D

  8. Hei!
   Inspirerende blogg! Jeg lurte på om du hadde noen tips til krøllete hår? Håret mitt er veldig krøllete, og det blir veldig fort “stort” i den forstand at det blir svært luftig, og ser litt feil ut. Har du noen tips til hvordan det kan bli “mindre”? 🙂

  9. Hei ! fin blogg, men hvor lenge har panneluggen din vokst ?
   Jeg har pannelugg men den vokser ikke ut, den har vokst i et halvt år nå og jeg synes ikke at den vokser noe særlig, tips til hva jeg kan gjør ?
   ps kan hårspray stoppe veksten ? :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg