Søndagsluksus!


En god frokost før trening og hjemmespa!
Både hud & hår får ekstra pleie i dag.

Denne concealeren fra Tromborg har blitt min beste venn! Påfør først mineralpudder, deretter bruker du denne på urenheter , ujevnheter i huden og evt rundt øyner. Den smelter perfekt inn 😉 Kommer med egen blyantspisser også. Genial!
– Denne finner du blant annet på wahwah skin trim studio.

Nå skal det lages smuldrepai – som jeg fant på denne bloggen http://www.alltidsulten.com
Søndager er fantastisk!

15 kommentarer
  1. jeg klipte panelugg for en stund siden, og nå er den for lang til å henge rett ned i panna, så jeg drar den bare til siden, og setter den i ei spenne.. vet du hvordan jeg kan bli kvitt den på en måte som liksom, jevner det hele frontpartiet litt mer ut? 🙂

  2. Hei:)
   Jeg skal kjøpe en ghd rettetang men lurer på om det er noen forskjell på ghd iv og ghd gold?
   Sliter ghd iv mer på håret siden den er billigere?
   Ida

  3. Hei!
   Jeg har lest litt rundt omkring om antipermanent, straight ‘n’ shine og chi metoden. Var veldig delte meninger om dette. Noen forteller at håret demmers ble kjempeslit og andre forteller at det ikke skadet i det hele tatt. Varierer jo selvfølgelig ettersom vilket hår man har og hvor slitt det er fra før.
   Jeg har kort (bob), mørkt (har hatt striper i det for et år siden), bølgette hår. Det er ikke så veldig krøllette, men bølgette, frisøren her sa jeg trengte den mildeste formen, og at det ikke sliter på håret. Stoler ikke helt på henne når hun sier det. Så ville høre med deg hva din mening er om dette? Håret mitt er ikke så veldig slitt. Men er ikkje 100% friskt heller.. Vil du anbefale dette for mitt hår? Sliter det mer enn bleiking?
   Og er det stor forskjell på straight ‘n’ shine, antipermanent og chi metoden? Hva vil du anbefale?
   Blir kjempeglad om du tar deg tid å svare!
   – Stina

  4. Hei!
   Jeg har mellomlang/kort bob.. Lurer på om du kan finne forskjellige frisyrer/måter å style håret på for vi som har bob? Bølge, sette opp, tuppere… er så vanskelig føler jeg.
   Håper du kan hjelpe meg :-))

  5. Håper på svar for dette er femte / fjerde gang jeg skriver dette spm.et here we go AGAIN: Jeg er en jente på ca.14 år. jeg vil ikke akkurat si at jeg har “måne” , men jeg mister mye hår . Med mye mener jeg at når jeg våkner om morningen ligger det hår strå på puten min. Vitaminer , “JA” VITAMINER kan være en grunn hva er den andre ? Jeg trener regelmieesig og har vært hos legen . Hårkuren jeg bruker er : Loreal expert serien absoulut repai shampoon er : Bjørn Axen care repair og balsamen er : Define radiant shine Nevnte jeg at håret mitt er veldig flatt null volum jeg bruker hårskum, men føler at håret blir fett av det . Selv med volum pudder . Dessuten mister jeg bare mer hår av skum og volum pudder . Nei, jeg retter ikke håret mer enn minst en gang i månden. Håret mitt er sånn passe langt og når jeg setter det opp kan man se hodebunnen . Jeg orker ikke å gå til frisøren og spørre så fant jeg denn bloggen her , kansje du kunne HJELP meg litt og hvordan jeg skal få mer fyldigere hår?. Kansje catwalk serien eller no annent som du VET vill virke . Helst ikke mer enn 500 kr om det er shampoo/kur/balsam O.S.V DA ER SPØRSMÅLET KAN DU HJELPE MEG DENNE KRISE ? venter på svar 🙂

  6. Selena: Prøv Davines Energizing serien. Vet om mange som har fått gode resultater med dette. Finnes på div. frisørsalonger. (:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg