FARGER!


Veldig mange spør om hva min farge heter nå:
Bruker 6/0 i bunnen, bruker blondor til å stripe i etterveksten (folier). Bruker ikke skyll eller noe i dette vanligvis.
Stopper stripene før de blir helt lyse. – Men altsa lite gylden farge i 😉
Farger etterveksten annenhver gang og striper det annenhver. I lengdene mine er det jo farge fra august som ble stripet lysere.
Bruker gode produkter for å bevare fargen- nå skal jeg teste ut en helt ny shampo fra Kerastase som ikke skummer! Den skal gjøre at fargen holder mye lengre!

Det blir kanskje nettprat i kveld kl 20-21. 🙂

13 kommentarer
  1. Et spørsmål. Er det farlig å ta anti perm når man er gravid? I utlandet? Sendte deg mail men fikk ikke svar.

  2. Hei! Et spørsmål fra meg også hvis du har anledning til å svare. Jeg tåler ikke parfyme, men har lyst til å ta vare på håret for det. Har omsider funnet ut at cutrin har shampo og conditioner i “frisørkvalitet” og er veldig fornøyd med det. Men jeg finner dårlig utvalg av andre styling produkter, hårkurer o.l. Har tidligere brukt produkter fra Kerastase og vært strålende fornøyd med de, men nå tåler jeg plutselig ikke de lenger og er litt desperat etter andre gode produkter i samme standard. Vet du om noen? Har skandinavisk hår. Masse stritt hår som ikke er farget, men som fort blir “tungt”. Evig takknemlig for svar.

  3. hei 🙂 du har en kjempe fin hårfarge! Jeg lurte på om du kunne ta bilde av deg i et litt bedre lys (f.eks ute) så jeg kan se hårfargen din bedre? Har lyst til å farge håret mitt sånn, men det ser veldig mørkt ut i det lyset du tar bilder i til vanlig.
   Fin blogg 🙂

  4. Helleeu. har fått så insane tørt hår i det siste, veit du om noe som kan “fukte ” det? Hvis det har noe å bety, har jeg en løvemanke av et hår og farger håret mitt to ganger i året, hjemme. Vet jeg ikke skal gjøre det, men sist gang jeg farget det hos frisøren og sa jeg skulle ha sjokoladebrun, ble det svart. Såå..

  5. hei! jeg lurte på om du kunne ha et innlegg om solsminke. noen sminkeprodukter eller merker som man kan bruke i solen, som dt er meningen å bruke i solen :D??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg