1. Heisann!
   Jeg er ei jente som sliter med tørr og utrolig sensetiv hodebunn..
   Jeg har prøvd utrolig mange typer shampo (kerastasè, redken, bio+) som jeg har blitt anbefalt av frisører, men føler ikke de funker.. Bio+ gjorde det 10 ganger værre.. Til slutt fant jeg en fra Kerastasè (Bain gommage, som egentlig er for flass), men den funket bare i 1 måneds tid.. Har du noen shampoer å anbefale meg?

  2. Har et spørsmål,var du veldig god i å tegne før du ble frisør? eller må man være god i å tegne for å kunne gå frisør linja å bli frisør?:)

  3. Hvilke saltvannssprayer anbefaler du for å få en perfekt beach look, helst noen som koster under 200kr?
   Kan du skrive prisen på dem??

  4. Hei hei
   Lurte på om du vet om de hårproduktene man kan kjøpe på blivakker.no er av samme kvalitet som de man kjøper i frisør salonger? For eksempel Joico sine.
   Super blogg forresten 🙂

  5. hei, har eit spørsmål angående hår med permanent. For ca et år siden tok jeg permanent, det sitter fortsatt godt med krøller igjen i håret mitt, har du noen tips om hvordan jeg kan få de bort fortest mulig uten å klippe meg? Krøllene sitter i tuppene i det det halvlange håret mitt, så det er ikke så veldig pent.

  6. Anonym- Nei, absolut ikke. Vi lærer deg å tegne;) Og det er andre typer tegninger enn du har tegnet før.
   Amalie- Selv elsker jeg wella sin ocean spritz.
   Jenishen- jepp;) Se også på youtube på filmene mine der. Mye forskjellig.

  7. hva synes du om cutrin?
   skal kanskje til new yourk, har shopping tips hvilke butikker er best og billigst til sminke? helst der de har mac…

  8. Hei! Jeg bruker John frieda sin shampoo, balsam og hårkur. Bruker å kjøpe det på apoteket. Har du noe erfaring med merket? Er det like dårlig for håret som shampoo du får kjøpt på matvarebutikk?

  9. Hei sann 🙂 vurderer veldig sterkt å kjøpe meg bølgetang! Noen tips om ei bra, men ikke så alt for dyr bølgetang? 🙂

  10. Tina- Hmm, hva med wella sin balance scalp, eller den nye til wella som heter calm-tror jeg:)
   Rita- Det vet jeg faktisk ikke.. :/
   M- ikke så mye annet å gjøre med enn å klippe/antiperm.. Du kan tynge krøllene med produkter og gode kurer. (been there.. hehe) Jeg hadde krøller i lengdene og helt stritt hår oppe.. Nice;)
   Puma- Cutrin er bra det 🙂 New york! Ahh, love it!!
   Sephora. Mac er omtrent samme pris som i Norge.

  11. Jeg har 3 spm! 🙂
   1. Jeg har ekstremt sensitiv hud og blir fort rød og merker huden svir når jeg tar på meg vanlig hudkrem, derfor leter jeg etter gode hudkremer som ikke inneholder alkohol og som ikke inneholder parfyme. Vet du om noen gode kremer som passer for meg som er ganske rimlige?
   2. Kan du lage en video om hvordan man gjør sånn fiskebensflette eller noe?
   3. Hvor er det man kan få kjøpt Mac sminkeprodukter? Kan man få kjøpt det i en butikk eller flere i Norge? Og er de milde mot huden?

  12. Vilde w- 1: Gå innom en hudpleiesalong og få hjelp der. Legg heller 100kr ekstra i en god krem, enn å kjøpe feil og at huden blir irritert..
   2- Det har jeg 😉 Se på youtube .
   3: Jaaa, Trondheim, Oslo & Bergen vet jeg har butikk.

  13. Hei 🙂
   Jeg bare lurte på om effekten på Fast shampoo og balsam er den samme om man bruker en kur ved siden av?
   Og hvilke produkter anbefaler du til tørr hodebunn?
   🙂

  14. Hva kan jeg gjøre mot statisk hår?? Selv i dag etter det er kuret er det kjempe statisk!
   Og sveiver i hodebunnen! Er det mulig å gjøre noe varig for det??
   Takk 😀

  15. Har du prøvd “Iron silk 07, heat styling Therm Actif” fra Redken? Hva synes du om den?
   og har du prøvd/hørt om rettetangen fra Kinsei? Hva synes du om den?
   😀

  16. Hei har en rettetang jeg har kjøpt hos frisøren. På den rettetangen kan jen bestemme temperaturen på en skala fra 80-200 grader. Hva anbefaler du at jeg har den på?

  17. Rikke- Ghd eller gorgeous;)
   >Andrea- Har liten erfaring med den, men de sier jo at den skal hjelpe hårveksten med 40%. Du kan bruke kur MEN den må ikke i hodebunn. Pga stoffene i shampo&balm som skal virke der.
   Produkter til tørr hodebunn: Kerastase sine hodebunnsprodukter;)
   Stine- Det har ikke jeg hørt før, men for et farget hår bør du bruke fargeshampo:) Kan hende den kan matte fargen..
   Marieviola- Det er flere måter å gjøre dette på, men teorien er den samme. Åpner bindingene i håret og lager nye bevegelser før vi fester dem igjen;) Ja, dette sliter på håret. Prøv straight and shine som er en mild antiperm. Pris varierer fra salong til salong. Kommer an på mengde hår + lengde. (tid)
   Benedicte: Hmm, leave in balsam, kur med fuktighet, oljer. Bruk milde hodebunnsprodukter om det svir!!

  18. Hanna- Ja, Redken er en av favorittene mine!! 🙂 Ikke prøvd den rettetangen, desverre..
   Lisa G- Nei, plei først hodebunn deretter håret. Evt en kur i hodebunn og en i hårlengdene. Kjøp en skikkelig shampo fra salong (mot flass)
   Anja: ca 180 😉 + varmebeskyttelse

  19. Kan du vise hvordan man skal tuppere og stayle for å får et stort hår som holder? Jeg har oppklipt hår øverst for at det ikke skal bli så tungt når jeg gjør dette, men synes aldri jeg får det 100% til. Bruker mye produkter i håret og det kan lett se grått ut da

  20. MK- det kan jeg vettu 😉 Se også klippene mine på youtube.
   Silje: Ja, skal det holde må du bruke antiperm. Ellers finnes det utglattende produkter som hjelper til neste gang du vasker det.
   Marieviola: Vanskelig å si , hehe.. Kommer an på mengde produkt de bruker + tid. Straight & shine ca 2000-4000 kr. Kan jeg tenke meg..

  21. hei 🙂 super blogg 🙂
   Lurer på om det går ann å ‘reparere’ håret igjen etter farging osv. hadde før tykt hår nå er det tynt å bare detter av 🙁 å du har jo farget håret mange ganger blondt og brunt å du har like fint hår 🙂

  22. Hei! 🙂
   De to siste ukene har jeg begynt å “reke”( altså miste en del hår) :S Er dette på grunn av at det begynner å bli varmere i lufta ? 🙂 Finnes det noen gode produkter som kan hjelpe? 🙂

  23. Hei Sølvi 🙂
   Utrulig flott og inspirerende blogg ! Følger både denne og din private blogg, og synes du er kjempeflink! Lurte på om naturbørste er det beste for håret, og sånn ca. hvor mye en naturbørste koster?

  24. sIDEN du er frisør og er så flink i ditt fag, kanskje du kan svare meg. Jeg er 21 år å har fått masse hvite hår, nå tørr jeg ikke sette det opp i hestehale heller. Hva kan jeg gjøre? Har du hørt om age renu serien fra joico? En serie som skal være anti age for håret, og et serum som skal maseres inn i hodebunn for å hindre grått hår. Har prøvd det men det hjelper ikke.Kan kosthold ha noe og si eller andre ting en gener. Søsteren min som er 6 år eldre har ingen. Kan du hjelpe meg?

  25. Hei!
   Kunne du tenka deg å bruke litt tid på å vise frisyrar og produkt og slikt som er bra for oss med krøller? Er så vanskelig å vite kva me med krøller, som gjerne kan vera litt brusete, kan gjera når det gjeld frisyrar osb. Alle frisørar vil så gjerne stritte håret mitt, men eg vil jo heller framheve krøllene, for eg er jo veldig glad i dei!

  26. Jeg har fryktelig lyst til å gå frisørlinja.. Men kan du fortelle litt om den? er det vanskelig å bli frisør og hva kreves osv? 🙂 vil gjerne vite masse mer! 😀

  27. Jeg har ganske brusete hår, hva kan jeg gjøre for å holde det sunt?
   Jeg flasser litt i ansiktet så jeg har plasser i ansiktet som jeg ikke kan sminke meg på.. hva kan jeg gjøre for å bli kvitt dette?

  28. Hei! Jeg vet jeg er for sen, men håper du kan svare fordi:)
   Etter jeg har dusjet og håret er tørt, blir håret mitt stort og krusete. Det virker som det er litt tørt… Har du noen tips til hva jeg kan gjøre?

  29. Hei : )
   Jeg lurte på om hvilken foundation du anbefaler? Jeg har en fra Isadora, men det blir ikke sånn kjempebra da jeg har Smashbox sin Photofinish Primer under! Har du noe peiling på det? Har hørt at en fra mac er bra…

  30. Når man bestiller produkter på internett som ser helt like ut og heter akkurat det samme som de man får kjøpt i salong så er det vel akkurat det samme?
   Det er vell ulovelig å selge hvis ikke?????
   Kan du være så snill å svare på dette?!:)

  31. Vet at det er litt sent å skive dette, men har spurt deg flere ganger uten svar så jeg vil så gjerne at du skal svarer :c
   1. Når jeg bruker en varmebeskytelse spray så tar jeg rettetangen over nesten rett etter på, da kommer det er slags fuse lyd (shhhhhh) Er det noe galt da?
   2. Skal man bruke varmebeskytende spray før man føner håret?
   Vær så snill å svar!

  32. hei!
   1.) Jeg har akkurat innvistert i en ny hårolje, Moroccanoil, blir håret slitt hvis jeg bruker denne hver dag?
   2.) Jeg mister veldig mye hår, jeg har vært i en slik fase før, men nå er det mye værre! Hva kan dette komme av? Jeg verken føner eller sletter håret ofte.

  33. Hei Sølvi!
   Elsker bloggen din, først og fremst 🙂
   Jeg er veldig i tvil, skjønner du! Sommeren 09 klipte jeg meg helt opp i nakken, og da hadde jeg ganske langt hår før jeg klipte meg! Ble noen uker med mye gråting kan du tenke deg 🙂 hehe
   Nå har heldigvis håret mitt vokst ut igjen til ca. midt på korsryggen, men jeg synes det er så kjedelig,fordi det henger bare rett ned! Jeg har veldig lyst til å klippe skrålugg, men så har jeg også veldig lyst til å ha lang lugg. Jeg er redd for å angre, hva bør jeg gjøre? – blir glad om du svarer :-))

  34. Åneei, jeg misset nettpraten 🙁 Men jeg har et enkelt spørsmål: kan man farge håret lyst når det allerede er farget brunt? Jeg så gjerne prøve å unngå avfarging og bleking, men vil ha tilbake den naturlige fargen min, som er askeblond.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg