Can`t wait


Venter på at jeg skal få flyttet opp extensionsene mine. De har vokst en del nå, og jeg har booket meg time. Nesten som å få helt nye extensions på, hehe.
Men, det er altså mine tape extensions som skal taes av(med et middel) for så å skifte tape og festes på igjen.

Skal se om jeg får tatt noen bilder til dere av dette også;) – les om helgen min her http://www.zolvi.blogg.no

9 kommentarer
  1. Hei! Jeg har ett ganske desperat spørsmål til deg!
   Rett før nyttår farget(glansvask) jeg mitt naturlige HVITE hår brunt, skulle ha det lysebrunt (fikk ett lite sånn nyttårsinnfall) men det ble litt mørkere enn det igjen. Så nå har jeg en veldig kladdette hårfarge, rødt, hvitt, svart og brunt all over. Det er ikke pent og jeg har hvit ettervekst. Har du noen forslag om hva jeg kan gjøre for å få fargen vekk og få det lyst igjen? Har kuret det en del, for er redd jeg kanskje må avfarge det også stripe det.
   Noen tips til en forgrått jente?
   Mvh Michelle! =)

  2. Hei!
   Jeg trenger virkelig hjelp av deg, for håret mitt har blitt så slitt og frizzy! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! For noen uker siden farget jeg håret mitt med Garnier Herbashine. Før dette var håret mitt friskt og sunt, men nå er det stygt, elektrisk, slitt og frizzy. Det er rett og slett ekkelt å ta i! Det er aldri glatt og fint lenger, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre !!

  3. Hjelp! vet du ikke pleier og svare komentarer men..
   Jeg har fått frisør skrekk!
   nr 1 Jeg blir aldri fornøyd. F.eks om jeg sier at jeg vil ha skrå lugg, klipper dem den så kort at det ser latterlig ut så den bare såvidt er i panna… Og jeg ba om ETTERVEKST siden jeg hadde tatt lyse striper, og hun bleket håret mitt hvitt!
   Dette er altså forskjellige frisører. I tillegg til at jeg føler at ganske mange frisører er litt sure osv får ofte KJEFT for at jeg har brukt rettetang, eller at jeg har flass eller no sånt, og det er jo greit at dem sier ifra, men det er EKSTREMT ubehagelig!måten dem sier det på! får bare lyst til å løpe vekk.
   Jeg må få vekk etterveksten, eller evt farge håret brunt, vet ikke. Men vurderer og kjøpe farge, selvom jeg godt vet hvor dumt det er..

  4. Heei! 😀 Jeg elsker håret ditt, også lurte jeg på hvor ofte du går til frisør for å pleie det og hvor mye penger du bruker i produkter til å holde det bra?

  5. Du har veldig fin farge på håret ditt! Men tape, hvordan fungerer det? Hvor lenge kan en ha det i? Og liker du det? Håper på svar! Og hvor kjøper du ditt extension? Jeg bor også i Bergen og vil veldig gjerne prøve tape.. Tenkte å bestille fra Rapunzel of sweden, men jeg er veldig i tvil..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg