MAKEUP TIL VÅREN!


Just Cavalli

Blumarine

Just Cavalli

Rochas


Etro

Loewe

 Hvilken er din favorittlook?
Jeg likte godt de første, men også den lilla:) Fresh!

17 kommentarer
  1. Mange fine, likte den 2 best. liker ikke skille meg ut i så masse farger, heheh 🙂 men elsker å sminke meg på gøy i sånne knalle farger !
   Du får ha en fin dag videre =)

  2. De som er så heldige å ha blå øyne kan vel bruke alt dette ja, vi som har brune øyne har derimot ganske mange begrensninger! Jeg kan definitivt ikke bruke noen knæsje farger, det passer rett og slett ikke. Så derfor går det mye i jordfarger – som igjen er kjedelig! Dersom du har noen tips til brunøyde, for all del: Bring it on! 😉

  3. Hei!¨
   Jeg har et spørsmål:
   Jeg har blondt hår, litt tøvet i bakhodet, og jeg har sanrt bursadg. Da har jeg bare ønsket meg krølltang og kreppe tang. Det er jo mest sansynelig at jeg får en av delene eller begge to til gave. Da har jeg lyst til å kjøpe en varmebeskyttelese- spray. Har du noen å annbefale?? Jeg har ikke så veldig lyst å kjøpe en i salong til 300 – 400 kr, men en man får kjøpt litt billig på f.eks H&M og daglivare-butikken. En fra Nivea, L’oreal osv… Håper jeg får et svar av hva du vil annbefale! 😀

  4. Jeg har (farget) veldig mørkblondt hår, og er nå ganske lei av det. Derfor vurderer jeg avfarging, etterfulgt med å farge det i en askblond farge(f.eks 8.1).
   (jeg ønsker å oppnå en ”medium” blondfarge- ikke platina blond)
   Spørsmål:
   Er det mulig å oppnå en fin farge uten grønnskjær, rødskjær osv etter en slik farge-prosess iforhold til min nåværende farge(veldig mørk blond)?
   Siden min næværende farge er innenfor den blonde skalaaen bør vel det gå bra?
   Blir sluttresultatet mørkere eller lysere enn forventet(etter siste farging- askblond farge 8.1)
   Eller burde jeg heller satse på å farge det i 8.0, istedenfor 8.1 med tanke på fargepigmenter osv.?(oppå det avfargede håret)
   Tilslutt vil jeg bare tilføye at jeg mest sannsynlig vil utføre dette hos en frisør.
   Håper på svar! : )

  5. Finnes det ingen brun øyede sminkemodeller? Jeg leter og leter etter kule farger jeg kan bruke, men ser BARE modeller med blå øyne.. går ikke an å bestemme sminke når man ser bare blå øyne.. 🙁 trist!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg