HÅR TIL VÅR!

Ser frem til vår og sommer!
– se hvor vi skal i ferien;)  http://www.zolvi.blogg.no


John Richmond og Ports 1961


by Vanilla Rooms

Z Spoke by Zan Posen


by Watkins-Wright

by Fabio Salsa

Marc Jacobs

by Saint Algue

Marc Jacobs

Christian Dior

Sonia Rykiel

Badgley Mischka

Dolce & Gabbana

Z Spoke by Zac Posen
11 kommentarer
  1. Hei! jeg har et dilemma (om jeg kan kalle det det) som jeg håper du kan gi meg en tilbakemelding på! jeg stripet nylig håret mitt hos frisøren (lyse striper) og ba hun om å ha stripingen lengst i hodebunnen og ikke like lenge i tuppene, for de er så slitte fra før. det endte opp med at jeg ble veldig lys øverst, mens tuppene er litt mørkere. Er dette greit, eller kan jeg gå å klage? Det ser jo ikke ille ut, men alikevel vil jeg ha en helhet. Vær så snill å svar! Klem fra meg:-)

  2. Kunne du ikke laget et innlegg med tips til tynt hår?? Føler liksom at jeg ikke kan ha fint hår siden det er så tynt, på en måte.. Finnes det frisyrer som passer ekstra bra til tynt hår.. Akkurat nå sparer jeg så jeg har ingen frisyre, men er nødt å klippe meg snart og har lyst på en frisyre :p

  3. Hei. Elske bloggen din, men du vise bare frisyra te langt hår. Æ har mellomblondt, tynt og stridt hår. og det e skulderlangt og oppklipt. Videoblogg ? 🙂

  4. Christina: jeg og har akkurat stripet håret, og hun gjorde det samme 😛 synest det ser greit ut jeg. men jeg har et spørsmål til deg Sølvi: jeg kjøpte lillasjampoo og balsam på vita, lee stafford, og jeg lurer på om de produktene er bra…? skal de liksom gjøre stripene blondere, for de ble litt gulskjær i håret som ikke ble stripet, for ja…. det berre ble slik, så ved å bruke de produktene skal håret bli blondere? kan ikke du skrive ett innlegg ang. lillasjampo og balsam?

  5. Hei!
   Jeg lurte på om du har noen tips til veldig tørt brusete hår og ekstremt tørr hud, føler hele meg er tørr og ekkel?? Kurer håret med joico, k-pack, men trenger som sagt andre tips til å bli kvitt disse problemene! Er skikkelig tungvindt for meg og jeg føler meg lite tiltrekkende og det plager meg i hverdagen!
   Takk for tips hvis du svarer

  6. Kunne du laget en video eller noe om hvordan vi lager håret til “Serena” i gossip girl/ Blake Lively?
   der hun har noen små fletter i : )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg