I MITT SKAP!


Akkurat nå:
Stappfult at hudpleieprodukter fra wahwah. Revolution- Love them:)
Er også et serum fra comfort zone, favorittfargen fra Essie, en fuktighetsspray fra glo minerals, brush cleener fra ID, et fantastisk lysreflekterende serum fra comfort zone og masse mer;)

Var på wahwah igjen i går for en ny kur. Jeg sovnet igjen, hehe..
Deilig med en pause i hverdagen! Benedikte kan så mye om alt og forteller gjerne- love it!
Fikk med en ny concealer fra Tromborg som skal brukes etter tromborgpudderet og et fantastisk deilig serum!
(kommer eget innlegg)

10 kommentarer
  1. gleder meg:) men du? vi har ett lite spm… Elsker bloggen deres, btw! Men hvis dere ser på annais.blogg.no ? så ser du håret hennes? Det er kjempe langt og fint, og det er på en måte sånne spisse tupper. Har sagt til frisøren min at hun skulle klippe meg sånn på en måte, men alikevell bli bare håret mitt sånn helt rett, hvis du skjjønner? ja, altså tuppene er ikke spisse…. Bare helt vanlige, og ekle :-S haha, har dere tips`?

  2. Heii 😀 Jeg sliter utrolig mye med tørr hodebunn. Jeg har prøvd mange forskjellige shampoer men ingen funker -.- kan du gi meg et tips om en shampo som er bra ? 😀

  3. Hei! Jeg liker bloggen din kjempe godt. Har fått så masse godt tips fra deg! Frisøren klippet håret mitt kjempe kort sist jeg klippet meg, og jeg tør derfor ikke klippe det igjen. Har blitt anbefalt å bruke hårkurer for å holde håret mitt så sunt som mulig. Jeg vil jo helst ikke at håret mitt skal bli kjempe stygt, noe det kanskje blir når jeg ikke klipper det.. Hvor ofte bør jeg kure håret? Jeg bruker pr nå hårkur(fra frisøren selvfølgelig) etter hver vask, og bytter på kurer som er reconstructing og som gjør håret mykt og deilig. Bruker leave-in kur hvis jeg ikke har tid til å la kurene virke.. Hva tenker du rundt dette? Er det for mye? Har du forslag til hva jeg ellers kan gjøre? (helst ikke klipp…)

  4. Hei!
   Jeg har noen hårruller, sånn med noe bårrelås aktige greier uten på, skjønner du hva jeg mener?
   Jeg aner ikke hvordan jeg skal bruke dem. Skal jeg ha vått hår før jeg har dem oppi? Og hvordan skal jeg ha dem oppi? Hvor mange? hmm.. Tror du at du kanskje kan lage en video eller ett innlegg om det? 🙂

  5. spørsmål:
   hva har du i sminke skapetskofen din?
   kan du lage en video med vårens nyheter?
   hva har du kjøpt til våren nå?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg