1. (Spurte om det i forje innlegg,men var bare litt usikker på om det var her vi måtte stille de eller om det var generellt!)
   Hei 🙂 Jeg bare lurer på en ting, at jeg har krøller til vanlig, men retter det siden det blir så krusete. Men jeg har utrolig lyst til å kunne gå med mine egne krøller av og til, så har du noe idè om en produkt som fremhever krøllene litt mer og får de til å ikke være så krusete? :

  2. Hei! 🙂
   Jeg tror kanskje at mitt hår kunne tregt en kur… men det har en tendens til å bli veldig fort fett! Kan du anbefale en kur? Jeg har også lenge ønsket å farge håret mitt mørkere… men har hørt at håret blir enda fortere fett da… stemmer det? Er det en annen måte og få det mørkere på? 🙂

  3. Celine- Ja, krøller er så fint! Ønsker du krøller med hold i – tigi sin krøllekrem(foxycurls) ønsker du myke krøller som likevel er spenstige-Kerastase sine krøll produkter. (oleo relax om håret ditt er brusete)
   KMS har en fin krem- curl up som er fin å knipe inn i krøllene. Godt hold og lukter fantastisk 😉

  4. Hei jeg bare digger bloggen din <3 jeg tror jeg har vært avhengi siden den here bloggen starta opp 🙂 <3 du er et stort forbilde for meg å jeg vil også bli frisør så her kommer spørsmålet mitt . Får man vont i ryggen av å være frisør 🙂 <3 ?

  5. Bruker du mousse slså hårskum ? eller ville du anbefale noe for å få maksimalt volum for veldig flatt og tynnt hår ?
   Hva synes du om loreal absoulut repair kuren for fyldigere hår ? viss ikke hvilke da ?
   Hvordan ser man at en varme beskytter er bra?
   Hva synes du om Wella Professionals Dry Thermal Image Heat Protection Spray er den bra?
   Jeg bruker wella shampoo og define balsam med hvete for å få tykkere hår fungerer det ? i så fall hva ville du anbefalt for å få tykkere hår ?
   Hvilke frsyrer ville du anbefalt for firkantet ansikt kler du skrå pannelugg?
   kan du vise bilde av skapet ditt hvor du har produkter ?

  6. – Spørs hvilken hårtype du har, men hva med en volumkur med proteiner? Kerastase. Wella sin nye serie har en flere kurer for tynne hår og noen for tykke. Velg de for tynne hår og ikke bruk kuren helt ned i hodebunnen.
   Farger du håret mørkere blir ikke håret fortere fett, men i forhold til blekede striper som tørker ut håret, vil du få et sunnere hår.- Det er ikke sånn at hodebunnen øker talgproduksjonen fordi du farger det mørkere;)
   Hanne- http://www.thinkhairwear.no Ledig i mai/juni 😉

  7. Hei! Anbefaler du noen hårfarge fra vanlig butikk? Du svarer sikkert at jeg bør gå til frisør for å farge håret, men alikevell – har du prøvd noen du synes er bra? 🙂 Vil bli brunette!

  8. Hei jeg bare digger bloggen din <3 jeg tror jeg har vært avhengi siden den here bloggen starta opp 🙂 <3 du er et stort forbilde for meg å jeg vil også bli frisør så her kommer spørsmålet mitt . Får man vont i ryggen av å være frisør 🙂 <3 ?
   sender den en gang til , siden merket du ikke svarte 😉 <3
   hoqe <3

  9. Hei 🙂 Jeg har litt tjukt hår, med en del fall. Men jeg pleier å rette det ut, og da “faller håret lett sammen”, og blir flatt og livløst. Jeg har prøvd å tupere, men opplever at det bare detter ned igjen. Finnes det en hårspray eller en kur som kan hjelpe med å “løfte” det litt? 🙂

  10. Malin- Ikke om du trener godt 😉 Det er viktig, men det er det i alle yrker!
   Lise- det finnes mange typer skum du kan bruke. Catwalk har en gel som skal i bunenn før du føner, tigi har en skum/spray som skal i bunn + lengder, loreal har flere gode skum som er fantastiske!
   Loreal sine kurer er veldig gode. Mye fukt&proteiner;)
   – Varmebeskyttelsen er bra om du kjøper den i salong. De beskytter mot varme opp til 200grader.
   Dry Thermal Image Heat Protection Spray – Veldig bra!!
   For å få tykkere hår: Bruk volumprodukter. Kerastase sine er fantastiske! Catwalk sin serie for volum er også gull.
   Firkantet ansikt- Myke opp linjene. Du kan bruke oppklipte lengde og lage rundere form på håret. Ja, lugg er kjempefint 😉
   Skal ta bilde av skapet mitt, ja hehe..

  11. Hei 🙂
   dum som jeg var bleiket jeg det naturlig blonde håret mitt hjemme rett før sommerferien, det ble ikke så fint. Men jeg lot håret “helbrede” seg og kjøpte gode produkter fra frisør. etterveksten er ikke veldig solid men den er ekstra synlig i enkelte lys. Jeg stripet det bleikede håret nermere min egen farge (hos frisør) for ca 1,5 mnd siden. Men fargen har gått mye ut! og jeg vil nødig betale 1300kr for det en gang til. Jeg lurer på om jeg bare skal la det vokse ut for å slippe å starte en ond sirkel med farging og striping og la solen i sommer dempe etterveksten. bruker nå kurer fra redken og paul mitchell og shampoo og balsam fra redken. Er det noe mer jeg bør tenke på/vere forsiktig med og bør jeg la håret vokse ut? noen tips til hvordan jeg kan dempe etterveksten/få min naturlige(lyse) blondfarge tilbake ?
   (baklager for et veldig langt spørsmål)
   mvh. Emerence

  12. Hei lurte på en ting, i fjor sommer gikk håret mitt gjennom sin verste periode noensinne, bleking en gang i måneden i tre-fire måneder tilsammens. Nå er jeg brunette igjen, og har siden i fjor sommer kurt det daglig/annenhver dag, klippet meg har jeg og. Men føler at enten er det for mye “brus” i håret, eller for “fett” øverst, er verken glansfult,fyldig og “pent”. Merkene jeg har brukt er JOICO K-Pak serien, inkludert hårkurene der. Redken Exstreme serien inkludert kurer, og litt diverse innimellom der. Nå skal jeg prøve Sebastian sin serie for kjemisk behandlet hår, husker ikke helt navn. Men har du noen ide om noen kurer jeg kan bruke ved siden av? Til info så er håret en blanding av sprøtt/tørt/fett på toppen inimellom vist jeg bruker fuktighetskur. Tar imot alt av tips. Har og litt fall i håret naturlig. Ps: Sparer til langt hår så noe som kan hjelpe litt der og hadde vært fint?
   Takk så mye :-):-)

  13. Heia !
   Eg lurte på om det er veldig dumt å stripe håret sitt med blekfarge ifra Cubus, kjøpte ein sånn pakke med bleikstriper og har lyst å prøve det ein gang. Er naturlig blond, med blonde striper (fra frisør). Har ikkje farget/stripet håret med sånne butikkpakker før, så fekk litt lyst å prøve det. Såg ut som ein fin farge då eg vil ha ein kaldere blondfarge. ?

  14. Hei!
   Kan du anbefale noen gode produkter for halvlangt hår? Er brunt, ganske godt farget.. Tenker på hårsprayer, gjerne en tørrspray kanskje? Stylingkrem osv..

  15. jeg har slike stygge “vipper” eller “fall” ved tinningen, og jeg hater det !!!! Hvordan får jeg det bort, ved å ikke må bruke rettetang vær gang, og ikke må bruke noe produkt som man ikke får kjøpt på vanlige butikker ??

  16. Heihei 🙂 jeg lurte på om du kunne vise noen enkle hverdags frisyrer som man kan gå med på skole og jobb, jeg har kort hår og har veldig lett for å bare sette det opp i en hestehale, og det er ganske kjedelig i lengden :S

  17. Kristin- Nei, anbefaler selvsagt at du farger deg i salong- Eller frisørskole, hos lærling 🙂 Wella sin color touch fåes kjøpt i salong! 🙂 Men, skal du gå fra lys til mørk må du forpigmentere -ellers kan det bli matt og grønt..
   Maiken- Håret blir ødelagt. Du kan få knekte tupper, håret blir matt og livløst. Masse småhår, tørt og porøst.
   Kristine- Da vil jeg heller anbefale deg en shampo fra redken eller kerastase. De er best på pleie;) Men skal du absolut ha tigi er urban antidotes ganske bra. Leave in kur: Kerastase sine nattkurer.
   Henriette: En god klipp, volumprodukter, føner eller krepptang! Genialt;)
   Emerence- Hmm, nei … Bruke volumprodukter som løfter håret litt.. Bruk en ujevn skill, da vil ikke etterveksten være så tydelig. Gå til en frisørskole evt?

  18. Hvilken frisyre passer for hjerteformet ansikt ?
   Er det noe med at hjerteformet ansikt ikke passer til hårball på hode,musefletter,hestehale eller noe ? jeg mener hvilken slik frysyrer som jeg nevnte sist her passer ikke ???

  19. Hei 🙂
   Hva er forskjellen på varmebeskyttelsen fra Kérastase Nutritive Nectar Thermique og Oljen Elixir Ultime fra Kérastase?
   Fungerer begge like bra som varmebeskyttelse, hvilken vil du anbefale? Har veldig langt, fyldig hår som gjerne lett floker seg.

  20. Maia- Mye fine sjokoladefarger , rødtoner men vi begynner å gå mot lysere hår nå frem mot våren og sommeren. 😉
   Charlotte A- Hmm, har du prøvd kerastase sine kurer ? Fantastiske. Nanomax som jeg har skreve om tidligere? se http://www.thinkhairwear.no
   Lotte- Ingen snarveier der desverre.. Spise sunt, massere hodebunnen når du vasker det-FAST shampo & balsam
   Stine- uff, jeg er veldig skeptisk til sånne pakker.. Det blir nok kanskje ikke akkurat som på pakken fordi ditt utg.punkt har så utrolig mye å si!! Jeg vil anbefale deg å gå til frisøren.. Bedre enn å ødelegge håret med striper, for så å reparere hos frisør.. Noe som er svært vanskelig.
   Christine- Prøv de nye sprayene fra wella! Kjempegode. Stylingkrem..Hmm, Tigi har jo mye gøy! Voks&krem.
   Camilla- Det spørs hvilken skole du velger + hva du har i sekken fra før av. http://www.norskhudpleieskole.no

  21. min mamma er selger for Kerastase, og jeg vet at olje er som regel ikke varmebeskyttende. Oljen er veldig fuktighetsgivende. Jeg hadde anbefalt deg å bruke begge, det gjør jeg. har også langt fyldig hår som flokes av ingenting. 🙂
   vis du skal bruke en av de, hadde jeg personlig valgt varmebeskyttende 🙂 det pga at den er litt mer pleiende mot håret om du føner, retter/krøller håret osv 🙂

  22. Jeg har brunt hår, men jeg vil ha det lysere til sommeren, jeg vil ikke akkurat ha blondt hår, men noe sommerlig…Kan du komme med et innlegg om sommer hår 🙂
   jeg har hatt mørke blondt, lyse brunt/mørke brunt, svart og rødt hår før men vil ha noe sommerlig til sommeren 😛

  23. anonym- Think hairwear, blant mange andre 😉
   Marthe- Hjerteformet, som er bredest ved tinningene og smalest ved hakepartiet. Bruk en frisyre med fylde der hvor ansiktet er smalest. Ha håret smalest der ansiktet er bredest. Vi prøver å skape en illusjon av en mer oval ansiktsform. Men, du kler nok det meste!
   Benedikte: Bra spm! Hehe;) Den største forskjellen er nok at den ene er i oljeform og den andre i kremform. Oljen er nok litt tyngre enn kremen. Ellers jobber de mot samme målet begge 2.. Skulle jeg kun ha valgt en av dem så hadde valget vært… Hmm, vanskelig 😉
   Selena- Ja, det tror jeg!

  24. Har du noen tips til shampo/balsam for blondt hår? altså som demper gulskjær – bevarer den kalde fargen o.l
   helst ikke alt for dyrt 🙂

  25. Hei !
   Kjempefin blogg 🙂 Jeg ønsker å farge håret mitt fra mørkebrunt til kastanjebrunt. Har du forslag te hvordan jeg kan gjøre det på best mulig måte? Ønsker helst ikke å farge det hos frisør siden det er litt dyrt. Har du forslag til hvilke vamebskyttende spray jeg kan bruke også? 🙂

  26. er snart ferdig med allmenn fag, men har mer og mer lyst til å bli frisør.
   jeg bor ved oslo, men er ingenting som hindrer meg i å flytte. har du noen gode tips til skoler ? 🙂

  27. Camilla- Å;) Kanskje jeg vet hvem det er? Så heldig du er, har sikkert stor tilgang på de fantastiske produktene da, hehe! Ja, jeg har fått beskjed om at denne oljen skal være varmebeskyttende;)
   Anja- God ide`! Innlegg kommer:)

  28. Lene- Jeg elsker pure pearl-serien fra Redken!! Den må du prøve;)
   Ellen- Da anbefaler jeg at du går til lærling eller en frisørskole;) Ikke gjør noen kjemiske behandlinger hjemme.. Gjør du feil er det veldig vanskelig å reparere.
   Camilla- Selvsagt 😉 Norsk frisør og hudpleieskole i Bergen.. Eller Oslo, Trondheim & Bodø!

  29. Ja, jeg har stor tilgang på produkter ja 🙂 ja, jeg var med mamma på jobb, og det var fler som trodde det, men den er ikke det utifra hva mamma har fått av info og hva hun kan om alle produktene. Det er visst ikke noe i oljen som gjør at den er varmebeskyttende eller noe sånt, skal ikke si for sikkert. 🙂
   Hun er frisør selv også,men slutta som det pga belastning i knær. hun er selger i oslo området, May Kirsti heter hun 🙂

  30. Tips til hvordan jeg kan få laget disse store myke krøllene med en vanlig krølltang? eller rettetang kanskje? Har tenkt på å kjøpe meg hh simonsen sin sylen som den så fint heter, får jeg laget sånne store krøller med den?
   takk for svar 🙂

  31. Hei.
   Har du et bra tips for mitt halvkorte, tynne og flate nordiske hår..
   Finnes det noe som gir volum?
   Jeg føner ikke, så gjerne skum eller noe spray?
   Vil ha det enkelt og greit:)
   har prøvd mye forskjellig, av skum, shampoo, balsam og skum, men det forblir flatt..
   kjempe bra blogg:) og kom gjerne med flere tips til korte frisyrer og styling.

  32. Min frisør er nå sykmeldt og jeg det går hvertfall 4 måneder før han er tilbake. Jeg er kjempefornøyd med han og jeg er veldig nervøs for å prøve noen andre, siden jeg har veldig dårlig erfaring med frisører som farger dårlig osv..
   Hva er det jeg kan gjøre for at håret mitt skal holde seg best mulig?

  33. jeg er så dårlig på frisyrer, så jeg har håret mitt helt normalt heleee tiden.
   Men det er så kjedelig, blir missunnelig på de som er så flinke til å gjøre fine frisyrer på seg selv.
   Er det bare øving,øving og øving som gjelder da ? 😉
   Jeg vil gjøre kina-flette på meg selv, men jeg får ikke til på andre en gang, har du en video av hvordan man gjør kinaflette ??? Har prøvd å søke på google og youtube, men finner ikke noe.
   Har du video av noen andre kule frisyrer ?? 🙂
   Vil ikke ha video av frisyrer der man MÅ ha produkt ( utenom hårspray og skum) eller bølgetang elns.
   Tusen takk for hjelp <33

  34. jeg skal ikke si noe for sikkert jeg altså, men det beskjeden jeg har fått av mamma, siden jeg retter/krøller håret en del 🙂 at jeg bruker den i tuppene, og varmebeskyttende i hele håret 🙂
   Gjør det, så får du det oppklart 🙂
   ja, da er vi to! hehe, det er veldig bra da : ))
   Vi er 4 jenter (jeg har 3 søstre) og alle bruker kun Kerastase og Shu Uemura siden mamma er selger for begge:)

  35. Marie- den sylen er ganske smal.. så spørs hvor store krøller du mener. Velger du en større krølltang får du større krøller;)
   Kristine- Jo, den skal nok gi næring til håret, men roer det ned og demper brus..
   Lena- Saltvannsspray! Love it;) Helt genialt

  36. Har akkurat kjøpt Morroconoil, men er forsatt litt usikker på hvordan man kan bruke oilen, noen forslag?

  37. Hei Sølvi! Takk for en super blogg !!
   Har et spørsmål jeg. Har brukt mange forskjellige typer hair extensions , men jeg har veldig tynt, fint får og det blir lett skadet. Men jeg har hørt det er kommet en ny type extensions som visst ikke skal være like skadelig som “punkt” og “teip”. vet du noe om dette ? og hvor jeg kan ta det =) ?

  38. Har du prøvd noen skjønnhets produkter hos The Body Shop? Hva syntes du så fall om de?
   Hva slags sjampo og balsam til tørt hår kan du anbefale? En som er fra salongen, men ikke som er altfor dyr?

  39. Sierra- Jeg bruker den i håndkletørt hår. Så lar jeg det lufttørke eller føner på den 😉 Fantastisk! Kan brukes i tørt også.
   Susanne.- Hmm, ja.. Den nye til ruhs er ganske så bra! Skader ikke håret og er veldig lett å ha i 😉 Det er tynne tape biter da.. jeg er veldig fornøyd!

  40. På hårprodukter, så står det ” for Dry hair”, hva mener de med det?
   Og når det står: “For Damaged Hair”, hva mener de da? Jeg retter håret mitt (bruker selvfølgelig varmebeskyttelse), men blir håret da “Damaged” eller “dry” da?

  41. Hei! Jeg har lyst hår og veldig lys hud. Problemet er at jeg føler at øyenbrynene mine ikke har noen fin farge. Og når jeg har det lyse håret så føler jeg ikke at de passer inn med helheten til ansiktet mitt. Så jeg har veldig lyst til å prøve å farge de, men vet ikke helt hvem farge jeg bør gå etter når jeg er blond. Har du noen forslag? Skal til frisøren igjen nå i midten av mars. Er det noe de også event. gjør der?

  42. Lurte på hvordan man kunne bli kvitt små hår uten å liksom spraye dem vekk men virkelig bli kvitt den, går det ann? 🙂
   kreastase eller redken for langt sunt blondt hår? 🙂
   er glorius tangen like god som ghd?
   Tuusen takk for SVAR 😀 🙂

  43. Lena- Ja, hør med frisøren din!! Eller så kan du gå innom en hudpleiesalong;) kanskje det finnes en brynekspert i nærheten? 😉 Farge på brynene er alfa omega!
   Anna- Småhår: Må nok bruke produkter for å dempe dem ja. Bruk varmebeskyttelse og kure håret godt så kommer det kanskje ikke flere;)
   – Begge!
   – Ja, de er ganske så lik;)

  44. Håret mitt er VELDIG rett og ganske tykt, og jeg får ikke noe volum i det i det hele tatt! Ikke med hårspray og ikke med hårmouse, jeg har heller ikke tid til å kreppe håret hver morgen før jeg går på skolen. Jeg har prøvd å tupere det litt i bånn også, men det bare sklir ut etterhvert.. Hva kan jeg gjøre for å få litt volum i håret, bare ett lite løft bare! ? 🙂
   Du er forbildet mitt <3

  45. Linn- ja, øve deg masse. Se på youtube! Masse inspo;) Søk på både engelsk og norsk så finner du masse.
   M- 🙂 Bruk gode produkter og prøv å holde deg unna varme verktøy.
   Marlene- det kan jeg. Det ligger også mange under “videotips” + youtube.

  46. er hårskum sunt for håret ! spessiel viss håret du røyter / mister myeee hår. Hva ville du anbefale da viss høret røyter ????

  47. Selena- hmm, det spørs hvilket skum du velger. Noen skum (for eksempel fra kerastase) så har du både protein&fuktighet + hold!
   Om du mister mye hår- bruk gode produkter for hodebunnen og massere godt hver gang du vasker. Evt ta en kur + masasje hos frisøren din.

  48. Hei ! Jeg lurer på hvor langt hår man kan få med extensions ? Jeg har hår til midt på ryggen, og vil ha enga lenger, men håret mitt gror ikke lenger enn det jeg har nå. Går det ann å få hår ned til rumpa med extensions ? 🙂 og hvis det går, hvor mye vil et koste?

  49. Camilla- Ja, det gjør det nok sikkert. Langt hår koster mer og det spørs hvilket merke du velger. Punkt eller tape er nok det beste. Great lenghts, Socap(she ) og Ruhs sitt tape extension(som er fantastisk)
   Selena- Wella har et serum som skal i hodebunnen for å redusere håravfall. Husker ikke hva det heter , men det er visst veldig bra;) Stikk innom en salong og hør!

  50. Jeg skal til frisøren i mårgen og vil stripe håret mitt. Jeg vil ha lyst blondt hår, men noen tynne mørke striper slik fargen ser litt kald ut viss du skjønner hva jeg mener. Jeg har blondt hår nå, men jeg vil ha det lysere. Vet du om en side der det er bildet av slik jeg mener, slik jeg kan ta det med å vise. Finner ikke bilde noe sted av de lyse kalde håret jeg vil ha 🙁

  51. Jeg har fall i håret, men jeg greier aldri og få dem til å bli fine, det er liksom litt rett også er det en bulk og sånn resten. Har du noen tips for hva jeg kan gjøre for å få fallet/krøllene mine til å bli fine?:)

  52. Hei
   Først og fremst, superblogg! 😀
   Jeg har asiatisk hår, svart tykt hår. Det vokser fort, kan dette være et av grunnene til at det kan bli fort slitt i tuppene? Til tider hadde det vært fint å farge det, men for å farge håret må jeg bleike det helt lyst, har blitt fortalt at dette kan skade håret. Kan jeg stripe hele håret uten å bleike det først?
   Jeg tok permanent i håret for flere år siden, gikk hjem, ingen resultat, og fikk et nytt permanent, altså to ganger på en dag. Følte at håret ble forandret etter dette, slitt… Kan dette ha påvirket håret og hodebunnen?
   Mvh Maricel

  53. Hei
   Jeg lurer på om det er vits å bruke varmebeskyttende hvis man bruker varme verktøy mindre enn 2 ganger i månen…

  54. hei:)
   har du erfaringer med produkter fra md formulations?
   jeg er 15 år, og har lyst å teste ut facial cleanseren dereres. er jeg for ung? blir huden min ødelagt da? det er nemlig noen som selger den som sier det, men jeg har veldig lyst å prøve den..

  55. vet denne kommer litt sent meen
   jeg vet ikke om jeg flasser eller ikke
   jeg har sånne små hvite prikker som kommer fra hodebunnen er det flass?

  56. veit jeg er litt seint ute men…
   Jeg lurte på om du viste hvor man kan få tatt “feather extensions” i norge, og eventuelt pris?
   Håper du kan svare! 🙂

  57. hei! jeg har veldig tørr hodebunn og dermed flasser jeg litt. jeg lurte på om det finnes noen produkt jeg kan bruke?

  58. Hei.
   Håper du vil svare på dette selvom jeg er altfor seint ute med å spørre! 🙂
   Hvor lenge kan man bruke en hårspray og andre hårprodukter før de går ut på dato? Hvis de går ut på dato da?
   Har du prøvd KMS hair play hårspray? Hva syntes du om den?
   Kan man ha i varmebeskyttende i vått hå og så bare la det tørke av seg selv i stede for føner, og så rette det når det er tørt? Eller må man føne etter man har tatt i varmebeskyttende?
   Ida

  59. kan du lage flere video’er ? jeg får så mange brae tips av deg at likzm vis du viser det på video så er det litt lettere å forstå også ;()O ;=) men ellers elsker deg ;=)

  60. Hei har en rettetang jeg har kjøpt hos frisøren. På den rettetangen kan jen bestemme temperaturen på en skala fra 80-200 grader. Hva anbefaler du at jeg har den på?

  61. Hva er den apsolutt lengste tiden jeg burde vente før jeg klipper meg, når jeg ikke har flisete tupper og håret er litt kortere enn skulder langt? Jeg bruker aldri rettetang og slikt, og har aldri farget/stripe håret.

  62. Hei,
   jeg har tenkt meg til frisør for å få tilbake min naturlige blondfarge!
   Før jul farget jeg håret i en demi kobberfarve på det naturlige hvor håret tok til seg altfor mye rødt.. det ble avfarging og et par farginger til så ble jeg brunetten jeg ville bli..
   Det skal sies at jeg sparer, så på hvilken måte ville det ha vært best (og stilfulgt) å gått fra brunette til blond?
   Foliestriper i de fargede som etterpå demifarges tilnærmet min naturlige farge et par ganger fordelt over tid?

  63. Hei! vet det er sent å spørre.. men jeg lurer på om du har et tips til et skum eller noe sånt som fremhever krøller eller lager korketrekker på en måte. jeg har masse fall og krøller fra før av, men er så lei av at jeg alltid må ha det i strikk for håret “løper helt løpsk”….

  64. Hei jeg lurer på en liten ting 🙂
   jeg har gyllen hud, brune øyne og mørke blondt hår men jeg vil veldig gjerne farge det mørkere. Jeg har lyst til å farge det sjokoladebrunt men vil ikke ha det alt for mørkt for jeg vil ikke risikere at huden min vil se lysere ut. Har du forslag hva hårfarge jeg burde bruke ? hvilke type ?
   jeg har ikke greie på forkjellen mellom alle de forkjellige variantene 😛

  65. Hei 🙂
   Jeg lurte på no ang. bilde av deg i dette innlegget 😉
   Jeg lurte på hva hårfargen din heter ? ( visst ikke det er din naturlige da )
   Og hvordan fikk du så fine krøller? Ka du lage en video?
   Jeg har fall i håret og av og til lever det sitt eget liv, så da er det fram med rettetangen. Så vist du kunne vise hvordan jeg kunne fått sånne krøller hadde det vert suupert 😀
   Klem 🙂

  66. hei.
   hva gjør man når men har vert hos frisøren for å få stripet håret sitt blondt og ender opp med platinablond i ettervekst og en par nyanser mørkere i tuppene (var lys brun fra før av). i så fall, hva kan frisøren gjøre for å rette opp i dette?
   i tillegg tok håret mitt veldig mye skade så nå er det ekstremt tørt selv om jeg har kuret til den store gullmedaljen! HJELP! jeg ønsket meg en kald blondfarge som ikke skriker platina, og gikk til frisør for å være sikker på at det ikke ble gult. men i stedet fikk jeg alt jeg ikke ønsket!
   Fortvilt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg