1. Hei !
   Takk får ett godt tips, digge bloggen din. Vel eg e kje ein blogg lesar men din blogg e utrolig god, å har faktiskt fått meg t å kjøpe bare frisør produkter, får håret er veldig riktig. Så takk får god inspirasjon. Men et spørsmål : Kan du varra så snill laga ei lista på bloggen din eller en link , der du har bilder å info om produktene du har snakka om. Får litt vanskelig å bla igjenom alt viss vi skal huske hva vi skal kjøppe en dag 😉 hehe. Takk takk.
   Kristine – Haugesund

  2. Hei 😀
   Tusen takk for mange gode tips. Jeg leser bloggen din hver dag. Men jeg lurer på om du kan lage en video hvor du viser hvordan man lager fiskebens flette ??? 🙂 Jeg har vært innpå youtube men de fleste filmene er så dorlig kvalitet og sånnt. Og de som har bra kvalitet er ikke så flinke til og forklare hva de gjør … og så tengte jeg siden du er så flink til og vise hvordan man lager forskjellige frisyrer så kanskje du kunne lage en video ? 🙂
   Klem

  3. kan du teste ut flere av tigi/fudge sine produkter? Jeg kjøper stort sett det du anbefaler men i det siste har det vært mest kerastase og redken. Er veldig fornøyd altså!
   eller er ikke Tigi / fudge så god siden du ikke skriver om dem?

  4. Hei vi skal starte opp ny salong og lurer på hva du / dine blogglesere vil anbefale av produkter og makeup? Har lest denne en stund nå og vi trenger et siste tips fra deg. Sendt deg mail .Nyttig info, flott blogg! Stå på.

  5. Kjempe mange gode tips!
   Lurte på om du ville lage eit innlegg, tips om korleis man kan klippe seg?
   Eg har lyst å klippe meg men veit ikkje korleis, eg har langt hår, heilt vanlig og kjedelig.
   Nokon tips?:D

  6. Hei Sølvi! Du blogger kjempebra, og jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på.
   Jeg har gradert hår, men håret ser litt “tørt” ut. Er det på grunn av graderingen? Og hvis det er håret som er tørt, vet du da om en bra kur?

  7. Hei. Jeg har ekstremt slitt hår, vet du om en bra hårkur for slitt bleket hår ? jeg har bleket håret mitt millioner av ganger! så det sier jo sitt om hvordan håret er.
   Også har du et tips om hvordan jeg kan sette opp håret mitt ? jeg har extensions i håret. Og jeg kan ikke vise ørene mine heller. Så jeg trenger hjelp!

  8. flott side:-)…er gått fra lang til bob…hva kan jeg bruke for å få et hold som vil se naturlig ut uten for mye kliss og rufsing:-)))

  9. kanskje jeg skal kjøpe den før jeg drar til tyrkia?hehemen er det mulig å kjøpe den på nett?

  10. Kjære kjære Sølvi!!! Hva er det beste beste redskap til å lage flotte store krøller…OG hva holder lengst og hva blir penest!? Krøllene fra en krølltang eller en glattetang?? Hva kjøper jeg ? Evnt tips om godt merke?:) ihhh hååååååper du tar deg tid til å svare meg! Klem og takk for good blogg

  11. Har du prøvd Moroccan Oil? Lurer på om den er bra for håret, hvis du har prøvd den, anbefaler du den til andre da ? 🙂 har lyst å prøve den, men ikke hvis den ikke er bra.. Håper du svarer på spørsmålet 🙂

  12. Jeg elsker bloggen din !! Jeg har fått mange brae tips fra din blogg …
   Og du er utrolig pen også da 🙂
   -Oda

  13. Hei!
   Lurte på om du anbefaler brazilian blowout? Lest mye reklame om det på nettet, og dette er jo selvfølgelig bare positive aspekter. Hva mener du?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg