LANGT HÅR TIL SOMMEREN!


Mnd 2 med hair talk extensions:
Synes håret er om mulig enda finere nå enn første mnd det satt på! Det blander seg helt perfekt inn i mitt eget og jeg elsker å ha langt hår!!
Jeg må snart flytte opp festene.. Bestille meg en time på Think og høre om en av jentene der kan hjelpe meg;) De er så flinke!!
Det tar ca 30 min å ta de av, for så å bytte tape og feste dem på igjen. Det skal bli deilig!

Har ingen floker og tuppene ser fremdeles bra ut. Jeg bruker en del rettetang og krølltang på det, men husker selvsagt på varmebeskyttelse.
Hair talk har egne produkter jeg benytter , slik at kvaliteten holder seg best mulig!
Får mange spm om pris og hvor de gjør dette i Norge. – Pris kan variere, men mitt koster ca 6000 kr. Det er inkludert produktene til håret! 🙂 Vil du ha lengre hår, eller mer – koster det selvsagt litt mer;)

Her kan du finne mer info + bli venn med hair talk på facebook! De svarer på det meste av spm om håret 😉

11 kommentarer
  1. har du tips til hva man kan gjøre med elektrisk hår, utenom å kjøpe frisørshampoer o.l. Jeg har ikke så mye penger for tiden, men hadde vært fint om du hadde typiske “kjerringråd” eller noe 😉

  2. Super Blogg du har her 🙂 Lurte litt på de xtentionene du har.. det er ikke slike som skader håret? Anbefaler du dette mer enn clip on extention? Hva er prisen på det du har og hvor lenge kan man ha det i?
   hilsen Nina

  3. du skriver om sunn hud og smoothies litt lenger ned her…har du noen sunne smoothie-oppskrifter å annbefale?
   digger bloggen din!

  4. Hei! jeg har et sp.mål angående håret ditt. du har hair talk ext, ikke sant? hvor man ”teiper” ext. på eget hår. går det an å bruke clip on ext. til dette? altså å få noen til å sette på teip? eller er dette ikke å anbefale.. ?
   Elise

  5. Kor langt hår må man ha for å sette i extension? Eg har ca midt mellom ørene og skuldrene, og vurderer å sette på nytt hår med micro-rings..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg