1. Stilig : D Tror ikke jeg klarer å lage en slik på meg selv.. og tror heller ikke jeg har tålmodighet eller tid på morgenen ;p men den var utrolig fin! 😀

  2. Hei!
   Jeg håper du får tid og mulighet til å svare 🙂 Jeg er fra Filippinene, håret mitt er svart som kullen. Jeg synes det hadde vært fint å kunne farge håret, men det har seg slik at jeg må bleike det først før evt. jeg kan farge håret mørkebrunt. Er det mulig å kunne ha mange striper i håret uten å bleike det? Jeg har tykt hår og det vokser fort, kan dette være et av grunnene for at det blir fort slitt i tuppene?
   Mvh Maricel 🙂

  3. Hei! Begynte å lese bloggen i dag, har lest nesten hele. Utrolig mange og varierende, gode tips! 🙂
   Selv har jeg naturlige krøller og halvlangt, oppklippet hår, og jeg sliter veldig med å finne forskjellige måter å style/sette det opp på, kunne du ha kommet med noen tips?
   Har du også et tips/noe du gjør før du tuperer håret ditt? Når jeg tuperer selv blir det et mareritt med maaangen floker!
   Håper på hjelp! 😉

  4. Hei ! 🙂 Jeg har lest bloggen din lenge og jeg er “fan”. Har lært så utrolig mye. Jeg har noen spørsmål. Vet ikke helt om du svarer siden det ikke er noe spørsmålsrunde men jeg spør likevel.
   Vi har shampo fra “franck provost”. Den er fra en dagligvarebutikk noe jeg vet du ikke liker så godt, men reklamen sier jo at det er som shampoer fra frisørsalonger. Skal jeg tro på det?
   Og, tørrshampo. Hva syntes du om det? Og hvordan bruker man det?
   Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg