1. Hei, kan du lage en film hvordan jeg kan ordne håret til ball neste helg, har hår ned til brystet, kunne gjerne tenkt meg en oppsats med krøller, men samtidig at det henger litt ned 😀

  2. Heii:-) Eg skal til syden i neste veke. eg har knusktørt, bleika hår. Kan tenke meg at det blir enda verre med klorvatn og sol. Ka hårkur kan eg bruke? Helst litt billig og bra. Hehe, er fra bygda, så det er begrensa ka eg kan få kjøpt òg. Kérastase er ikkje å få tak i, for eksempel:)

  3. Jeg har gått fra platinablond (bleket) til mørke blond (naturlig hårfarge), har du noen kurer, shampoo og balsam og anbefale meg? Har kappet av halve håret, så tuppene er ikke slitt 🙂

  4. Hei! Jeg har et ekstremt tynt og fint hår. Det knekker fort og er helbleket! Eneste jeg ønsker meg er langt hår, har prøvd en del extensions men det sliter på håret uansett. Enten blir det tova, tuggete, limet sitter fast, osv.. Har prøvd både tape fra cutrin og keratin fester. Og klips! Føler at håret mitt blir ødelagt uansett.. Har du noen gode tips?

  5. Jeg føler det at håre mitt blir så fort fettet.(om jeg kan si det) Jeg kan ha dusja den ene dagen men dagen etterpå så er det så fettete at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Kan det være at jeg bruker feil shampoo eller har du noen andre smarte tips til det?

  6. Marie- Redken har mange gode kurer, cat kuren – proteinkur. Bygger oppigjen bleket hår. Bruk annenhver gang med proteiner og fuktighet.
   Kerastase er også veldig god på kur;)
   Trine- Hmm, ikke helbleke det.. Prøv striper neste gang. Håret tåler ikke så mye der du har bleket det, men striper du det vil du ha noe naturlig hår innimellom;) Kur- Force vector fra Loreal. Nanomax;)
   Caroline- Ja, kan godt være du bruker feil shampo. Prøv en renseshampo 1 gang i uken, ikke bruk kur /balsam i hodebunn. Avslutte vasken med kaldt vann;)

  7. jeg syns det er vanskelig å jobbe bak på kronen som du sier, når jeg skal sette opp håret mitt. eller det er vanskelig i det hele tatt syns jeg å jobbe med håret bakfra, har du noen tips slik at det evt blir lettere? Jeg har veldig tynt hår så kanskje det er hele problemet.
   Jeg syns det er veldig masse løse hårstrå som stikker ut over alt på hode mitt, har du forslag til hva jeg kan bruke for å få lagt dem ned?
   Kan man bruke saltvannsprayen som varmebeskytter?

  8. Jeg bruker heller ingen sminke fordi jeg har så masse hudormer/arr etter hudormer, hvordan kan jeg bli kvitt dem??
   har du kanskje tips om hvordan man kan sminke seg slik at det ikke syns?

  9. 1: Hvordan kan man få veldig lange øye vipper?
   2: Hvordan kan man få sore lepper?
   3: syns du Jan Tomas er flink?

  10. 1. Hvor mye sliter bleking på håret hvis det gjør det hos frisør?
   2. Har varmebeskyttende kremer mye for seg?
   3. Sliter tupering på håret?
   4. Har du prøvd de nye Oribe-produktene?
   5. Hva er ditt yndlingsmerke hva angår hårstyling?

  11. hvordan sparer man til fortes mulig langt hår? noen sier man må klippe seg en gang hver måned for at det skal vokse fort, mens noen sier man skal klippe seg mer sjeldent ? 🙂 hvilken shampo og balsam vil du anbefale som gjør håret mye bedre, jeg bruker sunsilk Minerals, vet du om den er bra ? og et spm til, jeg har veldig glatt hår, og når jeg ønsker volum i håret av å tupere det eller ta i hårspary, glir det bare ut igjenn etter en time… og da ser det bare ekkelt ut :/ så har du noen tips? 🙂 hyggelig om du svarer!

  12. Marit – Hmm, nei… vet kun om wahwah..
   Astrid- Det vokser ikke fortere om du klipper deg, men du får bort slitte tupper slik at du merker at håret blir lengre. Det knekker altså ikke av..
   – Jeg anbefaler kun produkter fra salong, butikkprodukter er ofte vannet ut og tilført mye silikon.
   _ prøv saltvannsspray! Love it!

  13. Jeg har langt brunt hår, og det er ganske tykt. Men meg og håret mitt er ikke venner om dagen… Det blir skikkelig elektrisk og står til alle kanter. Hva kan jeg gjøre med det. Og en annen ting, hvilken hårkur er den mest effektive når det gjelder slitt hår. Plages skikkelig med det! Å en ting til: Sliter vanlig hårstrikk på håret, slik at man ikke bør sove med flette. Super blogg! 🙂

  14. for å få langt hår ; noen småtips ?
   antipermanent ; hvordan utføres dette ?
   rettetang ; har du en å anbefale ? og er det overhodet mulig at en slitt rettetang kan påføre ekstra skade på håret? hørt snakk om dette..

  15. Ragnhild- Det har jeg svart på over her;) Spise sunt, FAST, –
   antipermanent- flere måter å gjøre dette på. Finnes flere typer;) Straight & shine er veldig bra. Åpner bindingene i håret og setter det sammen i en ny form.
   GHD bruker jeg selv;)

  16. Hva synes du om bedhead produktene? Og har du prøvd i.d faux tan selvbruning? Hvis ja, hva synes du om den? 🙂

  17. Childofthedark- Sliter med samme problem, hehe..Ikke så mye å gjøre med den.. Tupere, saltvannsspray og en liten kikk i bakspeilet før du går ut døren 😉
   Vilde- Prøv balsamspray, oljer, serum. -Ja, strikk sliter, men du kan jo flette uten å feste med strikk 😉
   Marte
   11.feb.2011 kl.19:50
   1. Hvor mye sliter bleking på håret hvis det gjør det hos frisør?
   Ikke så mye som om du gjør det selv. Vi blander riktig blanding i forhold til ditt hår og hodebunn.. I butikken kjøper du “one size fits all..”
   2. Har varmebeskyttende kremer mye for seg?
   JA! Det må du bruke før varme verktøy!
   3. Sliter tupering på håret?
   Ja.. desverre..
   4. Har du prøvd de nye Oribe-produktene?
   Nope..
   5. Hva er ditt yndlingsmerke hva angår hårstyling?
   Hmm vanskelig.. liker en ting i wella, en annen ting i kerastase..;)

  18. Hvilken shampo passer for meg? Håret mitt er brunt, glatt, det har fall og passe langt. pgva at det er ganske glatt glir tupering og hårspray lett ut av håret.. Ville gjerne ha en shampo som lukter godt lenge og som gir volum. 🙂

  19. tusen takk for svaret! 🙂 digger bloggen din, og håper du fortsetter med mange hårtips videoer det liker jeg ! 🙂 god helg!

  20. Hey! Det svarte belegget på rettetanga mi er nesten helt skrapt bort.. er dette skadelig for håret? burde jeg kjøpe ny ? takker for svar 🙂

  21. Hei 🙂
   Håret mitt er slitt etter mye striping og rettetang, har begynt å bruke varmebeskyttende nå. Og merker litt forbedring. Men nå lurte jeg på om du har noen tips for å få “samlet” tuppene og holde det sterkt. Får veldig fort fett hår, kan du gi meg tips med shampo, balsam, kur osv? 🙂
   Takk for svar 😀

  22. hei, jeg er 13 år har du noe produkt anbefaling til håret for at det skal vokse lit raskere og når startet du med sminke?

  23. Hei:) Takk for en fin og info-fyld blogg 🙂 Ett spørsmål: hvor finner jeg Fake Bake produktene???

  24. Hei har en rettetang jeg har kjøpt hos frisøren. På den rettetangen kan jen bestemme temperaturen på en skala fra 80-200 grader. Hva anbefaler du at jeg har den på?

  25. Hva er den aprolutt lengste tiden jeg burde vente før jeg klipper meg, når jeg ikke har flisete tupper og håret er litt kortere enn skulder langt? Jeg bruker aldri rettetang og slikt, og har aldri farget/stripe håret.

  26. Hei Sølvi !
   Jeg har aldri farga håret, bare stripet det å jeg lurer på om er det noe du kan anbefale som jeg kan ha i håret etter jeg har farga det.

  27. hei,jeg vet at du skrev at du skulle svare på spørsmål til klokken var 20.00!
   hadde blitt superglad om du kunne lagt ut et innlegg om hvordan man kan få krøller neders på håret! fordi jeg skal nemmelig konfirmeres til våren og vil gjerne ha denne frisyren,men jeg vet ikke hvordan jeg gjør det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg