NYE FAVORITTER!

Smashbox O-Bronze og O-Gloss
For den lille ekstra gløden smører jeg inn en dråpe av O – BRONZER`en i kinnene før jeg løper ut døren.
Den kan blandes sammen med foundationen din om du ønsker  en freshere farge..
Jeg liker å plassere den rett under kinnbena og massere den godt ut. Den aktiveres av din egen hud og gir en frisk glød.
– Helt fri for prabener og parfyme 😉 Det liker vi!
O GLOSS
Den er klar i fargen når den påføres, men reagerer med leppenes varme og aktiverer omgående det aktive Goji-bær Complex, som gir dine lepper et rosenrød glød.
Cool!

Produktene får du kjøpt her

Innlegget er skrevet i sammarbeid med coverbrands.no

17 kommentarer
  1. Heihei 🙂
   Ang. bilde av deg i innlegget NETTPRAT:
   Jeg lurte på hva hårfargen din heter ? ( visst ikke det er din naturlige da )
   Og hvordan fikk du så fine krøller? Ka du lage en video?
   Jeg har fall i håret og av og til lever det sitt eget liv, så da er det fram med rettetangen. Så vist du kunne vise hvordan jeg kunne fått sånne krøller hadde det vert suupert 😀
   Klem :-))

  2. hei! jeg lurte bare på noe alle vennene mine sier at jeg kommer til og kle brunt hår men jeg begynner og få brunt hår så er dt lurt og fare håre hos frisøren eller bare stripe det litte granne brunt.

  3. hei! jeg lurte bare på noe alle vennene mine sier at jeg kommer til og kle brunt hår men jeg begynner og få brunt hår så er dt lurt og fare håre hos frisøren eller bare stripe det litte granne brunt. dt er utrolig kipt for at alle venninene mine får låv.

  4. Hei:-)
   Kjempe fin blogg, og mye lærerikt!
   jeg lurte kanskje på om du kunne lage ett innlegg om hvordan på kan få sølv hår? om du veit d selvfølgelig:-)
   Klem

  5. jeg lurer også på noen spørsml til.. men i banner på bloggen her så liker jeg hårfargen din veldig godt? noen tips til å få d slik?
   Vurderer også brunere farge.. men den fargen du har nå, m lyse striper, hvordan får man til den? liker fargen på stripene, og fargen på håret..:-)

  6. heeei, elseker bloggen din!
   jeg lurte på om du hadde noen tips til hvordan man kan fort årdne håret når man har langt tykt hår?? ER KKE SÅ FLINK MED HÅR SJØ : (

  7. Hei, jeg bare lurte på en ting som jeg håpet du kunne svare meg på:
   Jeg har ganske bølgete hår og pleier av og til å rette det, men det er som problemet er at når jeg retter det så går det noen timer så er det nesten helt bølgete igjen. Noen tips til hvordan jeg kan holde håret rett i en hel dag ?

  8. Hei 🙂 Jeg er på leting etter en læreplass i frisørsalong for tiden, og lurte på om du vet om de trenger lærlinger på think hair wear, i Bergen eller Åsane? Kanskje du har noen andre salonger du vet er bra på oppfølging av lærlinger og gjerne har litt fokus på makeup og? 🙂 er første gang jeg skal søke jobb, så er litt nervøs.. Har du noen andre tips angående det å søke læreplass?:)
   på forhånd takk 🙂

  9. Jeg vil høre med deg om noe.. Jeg har mørke brunt hår no og jeg vil få det lysere, litt mer sånn blondt.. Men ikke helt blondt, hva burde jeg gjøre da med håret mitt? Ska konfirmeres i slutten av mai, også lurte jeg på om du hadde noen ideer om hvordan jeg kan ha håret mitt? TRENG VIRKELIG SVAR, for ska bestille frisørtime snart!

  10. Har den O-glossen!
   Den er kjempe fin og istedet for at den går vakk etter litt så gir den mere farge.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg