SOLPUDDER!

Smashbox Halo Hydrating Perfecting Bronzer

Snart vår og mer farge på tilværelsen;)
Det gjelder også hud og hår, hehe.

Dette solpudderet smelter inn i huden og gir deg en fantastisk glød.
Jeg liker godt patenten på den og inneholder faktisk gojibær og gull!
Fri fra olje, talk og parabener

Pudderet kan du kjøpe her.

Har testet dem en stund nå og de holder seg godt 🙂

innlegg i sammarbeid med coverbrands.no

  1. Hvilken hårfarge er det som er “den nye” til våren? Tidligere har det vært mye mørkt hår, og lysere tupper med ettervekst. Hva får vi se mer av til våren?

  2. Hei ! Som du sikkert vet er jeg fast leser av bloggen din, så derfor har jeg lyst til at du skal legge ut et bilde/video av alt du har i sminkepungen og et bilde/video av deg uten sminke, for du er alltid så fin og oppstayla så det hadde vært litt kult og se deg uten sminke og ! 🙂 Håper du har lyst og ordne det . I <3 YOUR BLOGG
   Ha en fin dag vidre ! ; )

  3. Jeg har farget håret mitt lysbrunt, rett fra kjempe blond, og ønsker å ha håret i min naturlige hårfarge, som er lys askeblong, går dette ann ? Jeg vil ikke gå med lysaskeblond ettervekst og brunt resten :s vær så snill og gi meg et tips : )

  4. Digger solpudder, men du ? Jeg bare lurte på om du kunne legge ut et innlegg senest imorgen klokka 16.00.. For jeg skal på ball imorra, og da lurer jeg på hvordan håret skal være. Jeg har mørkebrunt, halv langt hår, og litt lys i huden, blågrønne øyne, og litt rundt ansikt, så er ikke så keen på stram hestehale ol.
   Det hadde vært drit snilt av deg å gjøre det, for jeg trenger virkelig å finne en frisyre 😀 <333333 ?

  5. Heeei!
   Kan du legge ut en video om hvordan du laget den fletten over pannen på det der frisør konkuranssen eller noe sånt.. ? 😀
   Den var kjempefiiiin 😀 loveit<3

  6. Har et spørsmål som jeg virkelig lurer på
   Jeg har hairextensions av veldig god kvalitet dvs at jeg kan bruke det i mange , mange måneder fremover med god behandling og litt stussing inni blandt.
   Men – på sommeren når jeg ligger og steker meg i solen, blir dette blekede hairextensions ENDA blondere pga sola ? (slik som skjer med mitt naturlige blonde hår) og FORBLIR den blondere?
   Jeg er redd for at håret skal bli veldig blondt på sommeren, og da jeg skal bruke det på vinteren så ser det for blondt ut for da har i tillegg min ekte blondfarge blitt enda mørkere.

  7. vurderer å kjøpe det solpudderet, men kan du skrive et innlegg hvor du forteller litt om leveringstid og hva porto og sånn blir fra Cover Brands? lurer veldig på dette, for har ikke lyst til å kkjøpe noe ganske billig for så å betale dyre dommer i porto 🙂 hadde blitt veldig taknemlig om du kunne gjort det. og så lurer jeg på hva det beste pudderet du har er, det som ser mest naturlig ut og dekker godt. ville du andbefalt BARE MINERALS ORIGINAL SPF 15 FOUNDATION fra Cover Brands?
   takk på forhånd:)

  8. Hei
   jeg viste ikke hvor jeg skulle skrive til deg, men håper du ser denne : )
   Jeg lurer på om du kan lage flere hår vidioer 🙂
   vise meg hvordan man lager en fin sånn topp, den der fletta, eller der du har snurra håre/panneluggen. Og det der lause fletten du har bak håret, vis du forstår hva jeg mener. Liker bloggen din kjempe godt å er inne på den hele tiden for å håpe på nye tips om hår og sånn, mest intrisert i håre. Liker å årne håre mitt hele tiden 😛 Plizz lag vidio 😀 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg