1. Frisøren min klippet støttehår på meg uten at jeg visste hva det var før etterpå. Jeg hater det og hadde virkelig ikke bruk for det. Kommer de til å stikke ut når de vokser seg lengre?

  2. Hei!
   Jeg lurer på om du kan bruke vanlig hårspray for å få den beach looken isteden for en teksturspray??
   ingriss.blogg.no

  3. Hej! Vill bara säga att jag gillar verkligen dina youtubeklipp med tips på frisyrer 🙂 Du ger mig inspiration! Ska prova att sy en frisyr 🙂
   Kram från Malmö, Sverige

  4. hei:)
   håret mitt e helt sinnsykt slitt, å æ klippe mæ veldig ofte, kurer det og bruker så og si aldri rettetang, krølltang osv på håret mitt. d e så frustrerende, for æ har veldig lyst på langt hår, men d blir aldri d sia æ må klippe d så ofte og d e like slitt fordeom. så æ lurte på om du hadde noen tips til mæ på ka æ kan gjøre, d hadde æ satt veldig pris på. takk på forhånd!

  5. Hei!
   Er så fan av videoene dine, får mange gode tips!!! 🙂
   Lurte på ett par ting når jeg først var i gang her; Jeg har mye verv i hodetbunn, og jeg kan nesten ikke gå med slett hår, for da synes hodebunnen og all verven, og det er helt utrolig stygt! Det var ikke sånn før, men jeg skjønner ikke hva jeg har gjort feil. Det har vært sånn ganske lenge nå. Hvis jeg vil gå med slett hår en dag, så må jeg tupere det masse og bruke 2 tonn hårspray.
   Hvordan får jeg fjernet verv?! 🙂

  6. Heei !! : )
   Hvor mye koster varme beskyttende i frisørsalongene??
   Og får man bare kjøpt det i frisørsalongene?? 🙂
   Håper på komentar tilbake 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg