1. Det som irriterer meg er at jeg faktisk har søkt på den skolen, OG fått plass, OG sendt inn den bekreftelsestingen. Og det er først NÅ jeg ser at man kan være med i trekningen av utstyrspakke 🙁 Faen..

  2. Jeg lurer på en ting: Jeg har ganske flate tupper, altså tuppene er nesten helt bene. Hvordan får jeg sånn at de blir litt “splittet”, liksom? Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde svart på bloggen min, eller i dette innlegget, for jeg tør ikke gå til frisøren i frykt for at de skal klippe mye av lengden 🙁

  3. Hei 🙂 Lurer på en ting. Er veldig interresert i å bli frisør/make up-artist, men vet ikke helt om jeg er sikker! Kan godt hende du har skrevet om utdannelsen din og sånn før, men lurer på om du kan gjøre det igjen, og trenger man å være supergod fra før, før man begynner på frisørlinja? Hadde vært supert!

  4. Heihei!
   Kjempefin blogg. 🙂
   Bare lurte på en ting – kan det bli fint om en lys brunette tar blonde exstansion-striper i håret? Har veldig lyst på blondere hår, og tenkte kanskje at dette var en fin måte å gjøre det på?:)
   Takk for en så hjelpene og inspirerende blogg!

  5. Hei jeg utfordrer deg:)
   1. Skriv linken til bloggen til den som utfordra deg
   2. Skriv 15 ting som ingen vet om deg.(nesten da)
   3. Legg ut 1 bilde som er 1 av dine beste minner. fortell om det.
   4. Legg også ut et bilde du liker. fortell hvorfor.
   5. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
   6. Så utfordrer du 5 til.
   Nice blogg forresten:)

  6. HEI
   jeg har tekt å klippe meg, jeg er veldi lei av håret mitt! Jeg har ganske langt blondt hår skrå pannlugg som har blidt veldig lang, oppklippt og spiss bake. jeg har lyst på nå nytt litt frecht som er inn nå. jeg har lite fall i håret. jeg kunne godt tenkt meg noe kortere nånn at jeg får fall og volum i håret : ) håper du kan hjelpe meg, du har virkelig peiling.( super blogg)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg