1. Jeg digger de frisyrene 🙂 <3 kommenter gjerne til bake http//hoqe.blogg.no <3 (det ville gjøre bloggen min kul xD siden jeg digger deh <3)

  2. Jeg har et spørsmål… Jeg har fått høre av frisøren min at CHI sin rettetang er slik at den lukker skjellaget på håret, og rett og slett er bra å bruke om man bruker CHI sin silkeolje og kam en kam i mens man retter. Er dette sant? Jeg merker at håret blir veldig mykt og mindre tørt, men dette virker for meg ganske uvirkelig?

  3. Hei Sølvi! Jeg bare lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting.. Føler meg ganske dum som spør om det, men jeg skulle hatt et svar på det.
   Jeg har kjøpt meg Ole Henriksen Three Little Wonders, men jeg vet ikke hvordan jeg skal bruke det riktig.. Det står noe på krukkene, men jeg skjønner ikke helt. Vet du hvordan du bruker det, og hvis du gjør, vil du svare meg på det da? :))

  4. hei, jeg bare lurte på om du kunne tipse om en god varmebeskyttende og hårkur for blondt,tykt og langt hår? Håper du kan svare meg, bruker varme redskaper ofte og er redd for å slite ut håret.

  5. jeg skal snart konfirmere meg og lurer på om du kan vise noen bilder og tips til hårfrisyre? jeg vil ikke ha det særlig enkelt, kanskje en fin oppsats med flette og blomster i. men jeg er litt usikker, så hadde vært supert hvis du hadde kommet med noen tips.
   Hilsen fast leser ;D <3

  6. Hei 🙂 Får veldig mange nyttige tips fra denne blogge, så flink du er! I dag kjøptejeg en ny hårkur jeg hadde hørt mye bra om. Den hetet Andrew Barton S.O.S help me! Den var kjempegod, og var billig i forhold til hav du fikk, 129 kr. Kjøpte den på Lucky Duck av alle plasser. Føles rart å gi deg et tips, men du burde prøve den.
   Stå på videre!

  7. Har du noe ideer til hvilken frisyre som passer til Asiatisk ansikt? og hvilke makeup som passer til mørke-brune øynene? Ville vært kult om du kunne lage et innlegg om det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg