ÅRETS FRISØR

I kveld kåres årets frisør og årets avant garde. Dette er en prestisjetung pris som henger høyt blant frisører.
Jeg blir så utrolig imponert av bildene! Kreative, nyskapende, fantastiske frisyrer og farger som tar pusten fra en.

Lykke til alle som er nominerte! 😉

Bildene under er ikke fra denne konkurransen.
Til inspirasjon 😉
 

foto: http://www.ukhairdressers.com

11 kommentarer
  1. Er kjempe spent, noen i klassen min er nede i Oslo og deltar på NM. Noen av de er sykt dyktige, andre vet ikke helt hvorfor de er med. så dette blir gøy. Synd jeg ikke kunne være med selv:(

  2. OIsann , så kule de er! Da kan man snakke Wella High Hair!! 😀 <3 Hvordan kan man ha håret hvis man skal på skolen og bare har en vanlig dag, men pröver å imponere noen? Svar gjerne < 33

  3. Kjempestilige frisyrer. Men jeg trenger hjelp. Har du noe med Sebastian serien å gjøre? Er det en shampoo og balsam fra den serien som er veldig bra for tørt hår? Hørte rykter om det, at den skulle gi masse fuktighet. Vet du va den heter?

  4. Hei! Kjøpte meg en hårkur istad fra L’oreal, kjøpt i salong. L’oreal har jo også merker i matbutikken, men den jeg kjøpte istad står det ‘expert’ på. Er disse produktene bedre? Siden de er kjøpt i salongen?
   Håper på svar!
   Hilsen Ingrid

  5. Da jeg gikk på barneskolen, var det ei jente som ba to andre jenter om å trekke i håret hennes, én på hver side. Den ene jenta turte ikke lugge veldig hardt, men det gjorde derimot den andre. Håret på jenta som ble lugget viste seg å bli lengre på den ene siden (som hadde blitt dratt hardest i). Jeg så det ikke med egne øyne, og det sitter langt inne å skulle tro dette var mulig. Er det mulig (altså at håret faktisk ble lengre/delvis dratt ut)?
   xx.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg