Slik skal du klippe deg nå!

Slik skal du klippe deg nå
Ny artikkel på kvinneguiden- Denne gangen handler det om frisyrene du bør få med deg
Ser du frem til 70-tallsmoten på klesfronten denne sesongen? Da kan du glede deg over at vårens hårtrend følger i samme stil.

Les hele artikkelen her på kvinneguiden.no

15 kommentarer
  1. Hei 🙂 jeg lurer bare på om du har noen tips til shampo og balsam jeg kan bruke? Håret mitt er veldig mykt, men når jeg bruket stritterang blir det så stivt, på en måte. Jeg bruker kun produkter fra frisør; shampo,balsam,kur,varmebeskyttende og olje. Men det blir så utrolig stivt uansett hva jeg gjør.. Hadde vært fint om du ga meg noen tips!:) takk på forhånd.

  2. Hei Zølvi! Kjempebra blogg, jeg følger både denne og din private blogg 😀
   Du kommer med masse herlige tips, stå på videre!
   Jeg lurte på en liten ting.. Jeg har stripet håret mitt lyst i en periode, har opprinnelig kommunefarget og “kjedelig” hårfarge. Jeg synes det er litt mange forskjellige nyanser i håret mitt nå og det har litt gulskjær. Har du noen tips til hvordan jeg kan få en mer jevn blondtone uten gulskjær med en mer beige tone? Vil ikke ha det for lyst heller 🙂
   Ha en strålende dag!!

  3. Hei 🙂 skal det være lyst hår eller mørkt hår til sommeren i år? lurer på om jeg skal farge det mørkt, men er litt usikker på om det er noe lurt hvist det blir helt ut til sommeren 🙂 setter pris på svar!

  4. Hei ! Elsker bloggen din !
   Lurte på en ting bare ; Jeg er mørkhåret, har begynt å få en ettervekst på rundt 10 cm (men syns såvidt, da resten av håret er farget mørkt.) Men jeg vil gjerne ha noen lyse striper ! Går det bra å bleke noen striper hjemme med 1-2 uker mellomrom, og bruke frisør shampoo/balsam for blondt hår, samt silver shampoo mot gulskjær (Samt kure godt) ? Eller MÅ jeg til frisøren ? 🙂 Håper på svar 😀

  5. Hei, jeg skal på premiere og trenger hjelp med håret. Hva kan man igjøre når håret er mellom langt, oppklippet, og lang pannelugg, svar meg fort!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg