SUNN, FRISK HUD!


Våren er på vei og vi ser frem til lysere dager og høyere temperaturer.
Hud og hår reagerer på kulden og nå som vi ikke har minusgrader her i Bergen lengre, merkes det på begge deler.
Jeg bruker Comfort zone sine produkter og har blitt flink å rense ansikt morgen og kveld. Peele 2 ganger i uken og bruke maske 1-2-3 gange i uken faktisk!
Ja, det tar tid, men huden blir så utrolig mye bedre!
Invester noen minutter før sengen og tidlig på morgenen så vil du merke forskjell. Jeg ser at jeg ikke trenger å bruke så mye sminke nå som før , siden huden er mye jevnere og ikke så stressa;)

Tips til sunn og frisk hud:
– Unngå sterk sol – bruk alltid solkrem!
– Unngå røyk og alkohol…
– Rense huden morgen og kveld med en mild rens. Fjerne sminken rundt øyner forsiktig. Her er huden ekstra følsom.
– Bruk en krem tilegnet din hudtype! Det beste er selvsagt å få huden analysert hos hudpleier slik at du får riktig pleie til huden. Mange tror at om man har mye kviser så er huden fet.. Ikke nødvendigvis;)
– Spis sunt og drikk mye vann!

9 kommentarer
  1. hei! hvilken maskara bruker du? eller har du veldig lange vibber naturlig? vippene dine på dette bilde ser helt fantastisk ut! nydelig! håper på svar, om hva du gjør med vippene dine?

  2. Jeg er helt enig med Merete Moe, hva har du gjort med vippene dine for at de ser så lange og fine ut? Det var n-y-d-e-l-i-g.

  3. Ang den hudanalysen.. har ikke råd til sånt, jeg :S Men vet at jeg blir veeldig for blank i t-sonen og litt utifra nesen, og på samme stedet som jeg blir blank har jeg en del kviser.. Jeg kan vel da si at jeg har fet/oljete hud?:)
   Og jeg har hørt at man trenger ikke bruke dyre sjampoer og balsamer, bare man har en god kur? Har investert i en god kur fra Joico (den fuktighetskuren til k-pak), men har ikke råd til noe annet 🙁
   Har snakket med mamma om blivakker.no, for der er det slike pakkeløsninger med sjampo+balsam i salongstørrelse (tigi bedhead sine produkter) de selger ut billig (399 kr for sjampo og balsam i 750 ml flasker) og det skal jo være bra? Men mamma vil ikke la meg kjøpe det.. Hva skal jeg gjøre? :S

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg