Spørsmål og svar!


Hvor ofte bør jeg bruke hårkur?
Det kommer an på ditt hår og hodebunn. Alt fra 1 gang i uken til 2-3 . Selv bruker jeg hårkur annenhver gang jeg vasker håret;) Bytter også på kurene. Proteiner og fuktighet.
Pleie først hodebunn, deretter håret.

Hvor jobber du når du ikke jobber på skolen?
Think hairwear ved fløybanen. Du kan bestille time på nett. www.thinkhairwear.no

– hvilke rettetang ambefaler du, og hvor kan jeg kjøpe den
De fleste tenger du får kjøpt i salong er gode. Gå innom en og hør hvilken de vil anbefale:)
Jeg bruker GHD og GORGEOUS (warehouse) . Kjøpes i salong som fører merkene.

hvilke hair extansion ambefaler du, og hvor kan jeg kjøpe det
Selv bruker jeg RUHS sine hair talk extensions. – Synes de er fantastisk og anbefaler dem:) Du finner håret i salonger som fører dette merket. (tape)

Hvor kan du kjøpe TROMBORG produkter?
wahwah skin trim studio, for eksempel.

Hva sliter mest på håret? Å farge det brunt eller å stripe det lyst med bleking?
Å bleke håret sliter mest.

Hadde lyst på lyst hår og kjøpte en pakke på hm. Det ble hvitt i bunnen og oransje noen steder i håret litt gult. Helt forferdelig jeg kan ikke gå ut. hjelp meg hva kan jeg gjøre?
Du bør få hjelp hos en frisør. Gå innom en salong og forklar dem situasjonen. Reperasjonsarbeid er ikke lett for en frisør heller, men dette klarer du mest sannsynlig ikke å fikse på egen hånd uten å skade håret enda mer.

Hvilket stylinprodukt er et must til sommeren?
Saltvannsspray.. Jeg er avhengig! Elsker wella sin ocean spritz, og nå har jeg virkelig fått sansen for redken sin wool shake også.

Hvor mange mnd er den skolen du jobber på?
Den er 5 mnd på dagtid, 10 mnd på kveldstid. www.norskhudpleieskole.no

14 kommentarer
  1. Hva vil du anbefale for flottest og mest holdbare store krøller? Glattetang eller krølltang? Og hvilket type mærke?

  2. jeg har stort brusete hår son ikke vil noen ting jeg har prøvd mange sjampoer og balsamer men det blir bare mer større og brusete av det!! tips???

  3. Du burde hatt en side med ofte stilte spørsmål på bloggen din ;-)! Så slipper du å spørre om og om igjen på hvordan man får lengre hår feks

  4. har stilt samme spm flere ganger,men aldri fått svar… mulig å få tatt antipermanent i Bergen?? anbefales det?? Håper på svar!!

  5. Jeg syns du viser så mange produkter så jeg lurer på om du kan sette opp en guide?
   for tykt hår anbefaler jeg….
   for skadet hår anbefaler jeg…
   for volum osv…
   bare en runde hvor du sier hvilke du syns er aller best til de forskjellige typene?
   jeg har ikke så utrolig mye penger skjønner du 🙂

  6. Hei! Jeg er en person som sliter sykt med tørt hår… Jeg var hos frisøren for ikke så veldig lenge siden å da sa frisøren at jeg ikke hadde slitt hår, men bare utrulig tørt hår… Derfor lurer jeg på om du har noen produkter du anbefaler til tørt hår til en litt rimelig pris? Skapet er tomt for kurer, varmebeskyttende osv, derfor har jeg tenkt å fylle opp igjen, men trenger noen råd om hva jeg kan kjøpe 🙂 Er det gale å kjøpe hårprodukter hos vita? Jeg har sett at vita og frisørsalonger selger litt av de samme produktene, så er det noe forskjell? Håper du svarer 🙂

  7. Hei, Jeg har egentlig lyse brunt/ veldig mørke blodt hår og farget håret mørkebrunt med rødskjær i for en stund siden, men nå vil jeg prøve å få tilbake den gamle hårfargen (eller en som er ganske lik, slik at jeg slipper å farge etterveksten hele tiden) Går det ant å FARGE noen striper med “mørke blondt” eller eller noe ? Jeg vil ikke bleike håret, for d blir det jo veldig slitt og tørt…
   Eller er det kansje en annen måte jeg kan gjøre det på?
   Super blogg btw!

  8. Hei 🙂
   Jeg har veldig lyst å ta extensions i håre mitt. Hvor mye koster det du har tatt ? Og sliter det på mitt eget hår ? Håper på svar, og kjempefin blogg ! :-))

  9. Hei! 🙂
   Jeg har mørkebrun/svarte øyenbrun og har brunt farga hår. Jeg ble født med mørkebrunt/svart hår, også har jeg gjort det lysere. Jeg syns at brynene mine er for mørke og vil egentlig ha de brune og ikke “svarte”. Er dette noe jeg kan gjøre i salong? eller er det mulig i det hele tatt? Hva vil det evt. koste?
   Håper du kan svare på dette, da hadde du vært suupah!
   Keep up!

  10. Hei! Jeg har ganske tynt hår som trenger mye fuktighet. Jeg får veldig fort tørt hår i typpene og veldig fett i hodebunn. For å unngå dette er eneste utvei å vaske det hver morgen, da holder det seg glansfult og fint ut dagen. Sliter det veldig på å hår å vaske det så ofte, er det noen produkter jeg kan bruke for å unngå slitasje av å vaske det hver dag?

  11. Hei!
   Jeg har hørt at SLS(Sodium lauryl sulfate) ikke er så bra for håret, så jeg prøver å finne en god shampo til mitt tørre og krøllete hår som ikke har den ingrediensen.. Har du noen forslag?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg